728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

    Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων

    Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 –μια μέρα πριν από την Πρωταπριλιά– από τις 11.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ τα σκυλάκια μας θα σας περιμένουν με χαρούμενες ουρίτσες στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) στα Βριλήσσια. Ελάτε οικογενειακώς να τα γνωρίσετε και να βρείτε ανάμεσά τους έναν νέο παντοτινό φίλο, τόσο καλό που θα δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι είναι αληθινός!
    Εκεί θα βρίσκονται και οι εθελοντές μας, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο σκυλάκι για εσάς και θα απαντήσουν σε όποιες απορίες έχετε για την υιοθεσία, την αναδοχή και άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε τα ζωάκια που φροντίζουμε.
    Η γιορτή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βριλησσίων, με τη συνεργασία της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών και του 4ου Συστήματος Προσκόπων Βριλησσίων και, όπως πάντα, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας.

    Σας περιμένουμε!

    Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας δραστηριοποιείται στον μεγαλύτερο δήμο της Πελοποννήσου, όπου υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 6.000 αδέσποτοι σκύλοι. Οι ανάγκες για τη φροντίδα τους είναι τεράστιες. Γι' αυτό, τα ζωάκια μας κι εμείς θα είμαστε ευγνώμονες αν θελήσετε να μας βοηθήσετε, φέρνοντας μαζί σας στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειαζόμαστε:
    • Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, NexGard Spectra, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline
    • Μια καλή τροφή για κουτάβια ή ενήλικα σκυλιά
    • Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς
    • Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg, Cilroton, Vibramycin, Augmentin.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top