728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

    Γιατί η γάτα κοιμάται στο μπάνιο;

    Οι γάτες είναι, ως γνωστόν, περίεργα πλάσματα και εμείς πολλές φορές δυσκολευόμαστε να τις καταλάβουμε. Μπορεί, δηλαδή, να τις ψάχνουμε μέσα στο σπίτι και τελικά να τις βρίσκουμε να κάθονται ή και να κοιμούνται στο μπάνιο. Γιατί όμως το κάνουν αυτό; 

    Κατ' αρχάς, το μπάνιο είναι το πιο δροσερό μέρος στο σπίτι, ειδικά το καλοκαίρι.
    Επίσης, τους αρέσει το νερό. Μπορεί να μην νιώθουν καλά, όταν είναι βρεγμένες, όμως τους αρέσει να είναι κοντά στο νερό και ειδικά τους αρέσει ο ήχος του τρεχόμενου νερού. 
    Ένας άλλος λόγος είναι πως για πολλές γάτες το μπάνιο είναι ένα απαγορευμένο μέρος του σπιτιού, γι' αυτό βρίσκουν ευκαιρία να τρυπώσουν εκεί μέσα. Είναι, εξάλλου, στη φύση τους να εξερευνούν τα πάντα γύρω τους. 
    Επιπλέον, το μπάνιο είναι ένα ήσυχο μέρος σε σχέση με τα υπόλοιπα του σπιτιού και γι' αυτό αρέσει στις γάτες που είναι ανεξάρτητα πλάσματα και θέλουν ένα δικό τους χώρο.
    Μάλιστα, πολλές γάτες βολεύονται στον νιπτήρα και κοιμούνται εκεί. 
    Υπάρχει και η περίπτωση να μην αισθάνεται καλά, γι' αυτό να συμπεριφέρεται περίεργα, να θέλει ν' απομονωθεί και να πηγαίνει στο μπάνιο. Σημειώνεται πως το να πηγαίνει στο μπάνιο δεν είναι ανησυχητικό, αλλά πρέπει να συνδυάζεται κι από άλλα σημάδια.
    Τέλος, η γάτα μπορεί να θέλει να τραβήξει την προσοχή σας και μ' αυτό τον τρόπο το πετυχαίνει.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Γιατί η γάτα κοιμάται στο μπάνιο; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top