728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

    ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ! Τι χάλασε τα γενέθλια του ισχυρού άνδρα του Louis Vuitton

    Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Μπερνάρ Αρνό φέτος στα γενέθλιά του. 
    Την ημέρα εκείνη. στις 5 Μαρτίου, πήγε στο Παρίσι στο σόου του γαλλικού οίκου Louis Vuitton, του οποίου είναι ο διευθύνων σύμβουλος. Απέξω ήταν ένα μεγάλο κομμάτι κέικ από την ζωοφιλική οργάνωση PETA που πάνω έγραφε: ''75 χρόνια για τον Αρνό, θάνατος για τα ζώα''. Εκεί ήταν και η ηθοποιός Celyne Durand ντυμένη σαν φίδι με αίματα κρατώντας πλακάτ που έγραφε: ''Στοπ στο δέρμα από εξωτικά ζώα''. 
    ''Ο Μπερνάρ Αρνό γιόρτασε τα 75α γενέθλιά του, τα φίδια, οι κροκόδειλοι, οι αλιγάτορες και άλλα ζώα βρίσκουν φριχτό θάνατο σε πολύ μικρή ηλικία, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα αξεσουάρ του Louis Vuitton και δεν έχουν λόγο να γιορτάσουν'', όπως δήλωσε η Mimi Bekhechi αντιπρόεδρος της ΡΕΤΑ στην Ευρώπη. 
    Σύμφωνα με την οργάνωση, ενώ μεγαλώνει η λίστα με τις εταιρείες που δεν χρησιμοποιούν δέρμα εξωτικών ζώων, όπως Adidas, Chane, H&M, Mango, Nike και Puma, ο γαλλικός οίκος Louis Vuitton συνεχίζει να χρησιμοποιεί και το δέρμα και το τρίχωμα πολλών ζώων.  


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ! Τι χάλασε τα γενέθλια του ισχυρού άνδρα του Louis Vuitton Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top