728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

    PHOTOSHOPPING ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΤΑ; Τι απάντησε η Κλόε Καρντάσιαν σε όσους την κατηγόρησαν

    Η οικογένεια Καρντάσιαν έχει κατηγορηθεί πολλές φορές ότι χρησιμοποιεί το photoshopping και επεξεργάζεται τις φωτογραφίες προωθώντας μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. 
    Αυτό όμως δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα κατοικίδια τους. 
    Στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η Κλόε Καρντάσιαν ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες δικές της με τα παιδιά της και με την γάτα της Grey Kitty.
    Πολλοί ήταν οι χρήστες που παρατήρησαν ότι η γάτα ήταν υπερβολικά τέλεια, το τρίχωμά της φαινόταν πολύ απαλό, δεν είχε μουστάκια και τα μάτια ήταν πολύ μεγάλα και πολύ μπλε.
    Κάποιος σχολίασε πως ακόμα και τα κατοικίδια δεν είναι ασφαλή, ενώ άλλος έγραψε πως τα στάνταρ ομορφιάς είναι εκτός ελέγχου. 
    Πριν από λίγες ημέρες η Κλόε Καρντάσιαν απάντησε μέσα από ένα λογαριασμό στο Instagram: ''Πολύ αστείο. Είναι κάτι τρελό που σκέφτηκαν. Πιστεύω ότι τα έχω ακούσει όλα''.
    Και ακολούθησαν κι άλλα σχόλια όπως: ''Όμως, η γάτα δεν έχει μουστάκια'' και ''Πιστεύει κανείς πως η Κλόε ανεβάζει φωτογραφίες χωρίς να τις ρετουσάρει; Σταμάτα να κοροϊδεύεις''. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: PHOTOSHOPPING ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΤΑ; Τι απάντησε η Κλόε Καρντάσιαν σε όσους την κατηγόρησαν Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top