728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

    Να και ένα ευχάριστο νέο! Ο Τσάρλι, το πίτμπουλ που είχε καταδικαστεί σε ευθανασία θα ζήσει!


    Αυτό είναι πραγματικά ευχάριστη είδηση! Ο Τσάρλι ήταν ένα πίτμπουλ που είχε κυνηγήσει και τραυματίσει ένα άλογο της αστυνομίας τον περασμένο Αύγουστο στο Σαν Φρανσίσκο. Για αυτό είχε καταδικαστεί σε ευθανασία (διαβάστε εδώ).
    Ο ιδιοκτήτης του, David Gizzarelli, αποφάσισε να τον σώσει. Έτσι, ξεκίνησε μία εκστρατεία στο Διαδίκτυο υπέρ του Τσάρλι (φωτο). Κατάφερε να συγκεντρώσει εκτός από χρήματα και 113.000 υποστηρικτές.
    Χάρη στον αγώνα αυτό, η...

    ποινή δεν εκτελέστηκε και ο Τσάρλι σώθηκε, αφού υπήρξε συμβιβασμός μεταξύ του Gizzarelli και των αρχών. Ένας όρος της συμφωνίας είναι πως ο Τσάρλι θα αλλάξει ιδιοκτήτη και θα μείνει σε ένα κέντρο αποκατάστασης ζώων, που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα συμπεριφοράς του. Μολονότι ο Gizzarelli δεν θα μπορεί να έρχεται σε επαφή μαζί του, θα μαθαίνει τακτικά νέα του. Επίσης, συμφώνησε να αποσύρει την αγωγή που είχε ασκήσει κατά των αρχών της πόλης.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Να και ένα ευχάριστο νέο! Ο Τσάρλι, το πίτμπουλ που είχε καταδικαστεί σε ευθανασία θα ζήσει! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top