728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

    100 χρονών...

    Κάποτε ήταν αδέσποτο. Σήμερα ζει ευτυχισμένη με την οικογένεια της. Ο λόγος για την Daisy (φωτο), η οποία πριν μερικές μέρες έγινε 22 χρονών και είναι πια ο γηραιότερος σκύλος στην Μεγάλη Βρετανία.
    Ήταν δύο χρονών, όταν την υιοθέτησε από ένα καταφύγιο ζώων ο  σημερινός ιδιοκτήτης της Μark Barbsy-Finch το 1993. Εκεί την είχε πάει κάποιος που την είχε βρει στα σκουπίδια. Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου πίστευαν ότι η Daisy θα...
    πέθαινε πολύ σύντομα.
    Αντίθετα, εκείνη έζησε, αφού ο Mark Barbsy-Finch και η οικογένειά του από το Gloucestershire της Μεγάλης Βρετανίας την αγάπησαν και την φρόντισαν  όσο το δυνατόν περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια .
    Σύμφωνα με τους ειδικούς, σήμερα η Daisy είναι συνομήλικη με έναν άνθρωπο 100 χρονών.
    Πού οφείλεται η μακροζωία της; Ο ιδιοκτήτης της υποστηρίζει πως οφείλεται στην αγάπη της για περιπάτους και στην απέχθειά της για τροφές σκύλων. Μάλιστα, εκείνος είπε:''Η Daisy δεν έχει δοκιμάσει ποτέ τροφές για σκύλους. Τρώει ό,τι και εμείς. Το αγαπημένο της είναι ψητό κοτόπουλο με πουρέ πατάτας. Της μαγειρεύουμε και τρώει μαζί με όλη την οικογένεια. Είναι καλομαθημένη αλλά το αξίζει. Μας έχει δώσει τόση χαρά όλα αυτά τα χρόνια''.

     Τώρα πια η Daisy  κοιμάται τις περισσότερες ώρες της ημέρας.Όσο για την υγεία της, δεν έχει σοβαρά προβλήματα, εκτός από το ότι έχει απωλέσει ορισμένα δόντια και δεν ακούει τόσο καλά.

    ''Δεν ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία γέννησης, αλλά γιορτάζουμε τα γενέθλιά της την ημέρα που την υιοθετήσαμε, δηλαδή 21 Φεβρουαρίου.'' είπε ο Mark Barbsy-Finch.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 100 χρονών... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top