728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

    Δεν έχουν τελειωμό τα κρούσματα κακοποίησης σκύλων στην Κύπρο...

    Ανησυχία επικρατεί στην Κύπρο λόγω των περιστατικών κακοποίησης και δηλητηρίασης σκύλων που  βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, ορισμένοι πυροβολούν σκύλους, ανεξάρτητα από το αν είναι αδέσποτοι ή όχι. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ανδρέα Δημητρίου, κατοίκου του Καλού Χωριού Ορεινής, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Σημερινή ότι άγνωστοι πυροβόλησαν τον σκύλο του.
    Στο χωριό του έχει γίνει πια σύνηθες να βρίσκονται ζώα νεκρά, δηλητηριασμένα ή χτυπημένα με όπλο. Μία μέρα, λοιπόν, ενώ  ο κ. Δημητρίου είχε πάει βόλτα με τον σκύλο του, τον έχασε ξαφνικά. Τότε, άρχισε να τον ψάχνει με την βοήθεια φίλων και συγγενών. Την επόμενη μέρα...
     βρήκε τον σκύλο του νεκρό με 300 σφαιρίδια στο κεφάλι .Αμέσως κάλεσε την αστυνομία που  του είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για το περιστατικό.
    Η αντίδραση της αστυνομίας φαίνεται πως σε τέτοια γεγονότα είναι πάντα η ίδια. Σε μία περίπτωση δηλητηρίασης στην Λευκωσία, η ιδιοκτήτρια κάλεσε την αστυνομία και κατονόμασε αυτόν που θεωρούσε υπεύθυνο για την πράξη. Όταν ο αστυνομικός έφθασε στον τόπο του δυστυχήματος, της είπε ότι δεν θα διενεργούσε έρευνα, επειδή το πιάτο για το φαγητό του σκύλου ήταν πλαστικό και τα δακτυλικά αποτυπώματα σε αυτό δεν θα φαίνονταν καλά. Άρα, δεν άξιζε τον κόπο να σπαταλήσει χρήματα, προκειμένου να έστελνε τα τεκμήρια στο εργαστήριο.
    Σε άλλο μέρος της Κύπρου, στο χωριό της ορεινής Λευκωσίας  Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου, πριν
     από λίγο καιρό χάθηκαν ξαφνικά πολλοί σκύλοι. Ύστερα από μέρες, βρέθηκαν όλοι νεκροί σε ένα βαρέλι.
    Η κατάσταση, λοιπόν, χειροτερεύει συνεχώς. Για αυτό, οι αρμόδιοι πρέπει να δράσουν εγκαίρως, ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτά τα εγκλήματα....
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Δεν έχουν τελειωμό τα κρούσματα κακοποίησης σκύλων στην Κύπρο... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top