728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

    Ανήλικοι διαρρήκτες είχαν κλέψει μέχρι και ...σκύλο!

    Πέντε νεαροί που συνέχιζαν τις κλοπές παρά τις πρόσφατες συλλήψεις τους από τις αστυνομικές αρχές, αλλά κλιμάκωσαν και τη δράση τους!
    Μέσα στον Ιανουάριο διέρρηξαν 14 αυτοκίνητα, άρπαξαν μια τσάντα, έκλεψαν ένα φορτηγάκι και «βούτηξαν» από το μπαλκόνι ενός σπιτιού τον… σκύλο!
    Δύο από τους τρεις ανήλικους της σπείρας, ηλικίας 17 και 15 χρόνων, συνελήφθησαν στην Ξάνθη μετά από...
    ένα μπαράζ διαρρήξεων και φθορών σε τέσσερα αυτοκίνητα, από τα οποία άρπαξαν τρία ράδιο-CD , ένα μπουφάν και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου! Οι δύο μεγαλύτεροι συνεργοί τους, ηλικίας 19 και 18 χρόνων, και ένας 16χρονος δεν εντοπίστηκαν και αναζητούνται.
    Οι συλληφθέντες ομολόγησαν ότι από τις 9 Ιανουαρίου είχαν διαρρήξει άλλα δέκα στην πόλη της Ξάνθης, από τα οποία είχαν κλέψει 120 ευρώ, δύο τσάντες, ένα κινητό, τέσσερα ράδιο CD, διάφορα έγγραφα και… δύο δοχεία λάδι!
    Παραδέχθηκαν, ακόμη, ότι αυτοί είχαν χτυπήσει στις 5 Ιανουαρίου μια 52χρονη γυναίκα για να της πάρουν την τσάντα με 40 ευρώ, κλειδιά και διάφορα έγγραφα, καθώς και ότι είχαν κλέψει ένα φορτηγάκι από την Κομοτηνή και έναν… σκύλο από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος στο οποίο αναρριχήθηκαν!
    Ο σκύλος που είχαν κλέψει και τέσσερα ράδιο CD βρέθηκαν στην κατοχή των ανήλικων δραστών και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους. Οι δυο νεαροί θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα.
    Σε βάρος του 17χρονου εκκρεμούσε ένταλμα βίαιης προσαγωγής του στον ανακριτή Ξάνθης, για ληστεία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματικές βλάβες!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ανήλικοι διαρρήκτες είχαν κλέψει μέχρι και ...σκύλο! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top