728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

    Ο σκύλος στην κινέζικη αστρολογία...

    Ο σκύλος έχει την θέση του ακόμα και στην κινέζικη αστρολογία. Η κινεζική αστρολογία  είναι μία πανάρχαια μέθοδος που έχει ως σκοπό να  βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους. Όπως και η δυτική έτσι και η κινεζική αστρολογία βασίζεται στην ημερομηνία γέννησης (χρονιά,ημέρα,μήνας,ώρα). Αποτελείται από δώδεκα κύκλους ανάλογα με τους κύκλους του φεγγαριού. Σε κάθε κύκλο αντιστοιχεί ένα έτος. Έτσι υπάρχουν 12 ζωώδια: ποντικός, βουβάλι, τίγρη, λαγός, δράκος, φίδι, άλογο, κατσίκα, πίθηκος,  πετεινός, χοίρος και σκύλος.
    Το ζωώδιο του σκύλου έχει...
    πολλά κοινά σημεία με το ζώο που εκπροσωπεί. Είναι έντιμος, ειλικρινής, αξιόπιστος, πιστός φίλος και κάνει τα πάντα για όσους αγαπάει. Είναι πρόθυμος να πολεμήσει για τις αρχές του και να αντιδράσει σε οποιαδήποτε αδικία. Με άλλα λόγια, ο σκύλος είναι το πιο αγαπητό ζωώδιο, αφού είναι το σύμβολο της πίστης και της αφοσίωσης.
    Από την άλλη επηρεάζεται εύκολα. Η διάθεσή τουε εξαρτάται πολύ από το περιβάλλον γύρω του. Επίσης, είναι αγχώδης και χάνει εύκολα την ψυχραιμία του.
     Οι καλύτερες χρονιές για αυτόν είναι εκείνη του σκύλου (2018), του αλόγου (2014) και της τίγρης (2022). Αντίθετα, δεν θα είναι τόσο ευνοϊκά για αυτόν την χρονιά της κατσίκας (2015) και του βουβαλιού (2021).




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο για τον Σκύλο στο Κινέζικο Ωροσκόπιο. Ολοένα και περισσότερος κόσμος ανακαλύπτει την παμπάλαια ανατολική φιλοσοφία (κινέζικη αστρολογία, ζώδια, Γιν Γιανγκ, Κινέζ. ημερολόγιο κλπ). Οι ομοιότητες της με τα διδάγματα των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων είναι προφανείς!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Ο σκύλος στην κινέζικη αστρολογία... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top