728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

    Γιατί η τραγουδίστρια Mindy McCready πυροβόλησε τον σκύλο της πριν αυτοκτονήσει;

    Όταν η τραγουδίστρια της κάντρι Mindy McCready πήρε το όπλο  το απόγευμα της Κυριακής, πρώτα πυροβόλησε τον σκύλο της και μετά το έστρεψε στον εαυτό της. Ο άτυχος σκύλος ανήκε στον σύντροφό της David Wilson o οποίος πέθανε τον Ιανουάριο.
     Ένα από τα ερωτήματα σήμερα είναι γιατί η 37χρονη τραγουδίστρια σκότωσε τον σκύλο. "Η Mindy...
    αγαπούσε πραγματικά τον σκύλο. Δεν το έκανε από κακία.'' δήλωσε ένας φίλος της στο Fox News.
    Ο John Draper, διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Αποφυγής Αυτοκτονιών, συμφωνεί πως αυτή η πράξη δεν συνδεόταν με την συμπεριφορά του σκύλου. "Είναι σίγουρο πως η τραγουδίστρια ήταν δεμένη με τον σκύλο. Φυσικά, δεν πρόκειται για μία εχθρική πράξη. Είναι σύνηθες ο αυτόχειρας να παίρνει μαζί του αυτόν ή αυτό που θα υποφέρει από την απώλειά του.
    Μολονότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να το αποδεικνύουν αυτό, ο John Draper ξέρει πολλές περιπτώσεις στις οποίες οι άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν για χάρη των κατοικιδίων τους. ''Πολλοί άνθρωποι, στην ερώτηση τι τους κρατάει στην ζωή, απαντούν η γάτα ή ο σκύλος τους. Πιστεύω πως έχουμε υποτιμήσει την σημασία των κατοικιδίων στην ζωή μας.'' τονίζει ο ειδικός.
    Στο σπίτι της Mindy McCready βρέθηκαν και άλλοι δύο σκύλοι οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Γιατί η τραγουδίστρια Mindy McCready πυροβόλησε τον σκύλο της πριν αυτοκτονήσει; Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top