728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

    Ο Uggie επιστρέφει για να απονείμει βραβείο...

    Μολονότι ο Uggie, o πρωταγωνιστής στην ταινία ''The Artist'' που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2012, είχε αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να κάνει πάλι την εμφάνιση του, για καλό σκοπό αυτή την φορά.
     Πριν από λίγες μέρες η μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση της Αμερικής The Humane Society παρουσίασε τον Uggie ως το  νέο εκπρόσωπο της για το βραβείο του πιο γενναίου κατοικιδίου. Με το βραβείο αυτό τιμώνται οι σκύλοι ή οι γάτες που...
     έδειξαν μία ιδιαίτερη αίσθηση θάρρους ή αποφασιστικότητας σώζοντας κάποιον άνθρωπο που είχε ανάγκη.
    Αξίζει να σημειωθεί πως το διάσημο τζακ ράσελ τεριέ  έσωσε τον ιδιοκτήτη του από φωτιά στην  ταινία ''the Artist''.
    ''Είναι μεγάλη τιμή για τον  Uggie που επελέγη ως εκπρόσωπος αυτού του βραβείου. Στην αρχή δίστασε, όταν άκουσε πως υποψήφιες για το βραβείο θα είναι και γάτες. Τώρα, όμως, του αρέσει η ιδέα, αφού θα έχει μία αφορμή να τους  γαβγίσει.'' τόνισε με ανακοίνωση ο ιδιοκτήτης και εκπαιδευτής του, Omar von Muller.
    Σκύλοι και γάτες που έχουν διαπράξει μία ηρωική πράξη από την 1η Ιανουαρίου 2012 μέχρι τον Μάρτιο 2013 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  στο humanesociety.org/petsofvalor. Εξ αυτών θα επιλεγούν πέντε υποψήφιοι με βάση την σημασία και το αντίκτυπο της πράξης τους. Ο νικητής θα αναδειχθεί ύστερα από ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μέσω του Διαδικτύου από τις 24 ως 31 Μαΐου. Ο Uggie θα παρουσιάσει το νικητή στις 2 Ιουνίου.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Uggie επιστρέφει για να απονείμει βραβείο... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top