728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

    Πώς να βελτιώσετε την ζωή σας με τον σκύλο στην πόλη...

    Η ζωή στην πόλη δε είναι σίγουρα εύκολη. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και απαιτείται μεγάλη προσοχή, πόσο μάλλον όταν ζει κανείς με τον σκύλο του. Για αυτό πρέπει να εφαρμόζετε ορισμένες συμβουλές, ώστε να κάνετε την ζωή την δική σας και του σκύλου σας πιο εύκολη.
    Κατ' αρχάς, όταν περπατάτε μαζί του στον δρόμο, πρέπει να τον έχετε ασφαλή. Υπάρχουν πολλές μυρωδιές που ενδέχεται να αποσπάσουν την προσοχή του.
    Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είναι εκπαιδευμένος να σας υπακούει. Μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας λιχουδιές τις οποίες θα δίνετε σε αυτόν για επιβράβευση, όταν δεν αποσπάται η προσοχή του.
    Επίσης, πρέπει να...
    έχετε τον σκύλο σας καθαρό, δηλαδή να πλένετε τακτικά το τρίχωμα και τα πόδια του. Έτσι, και ο ίδιος θα είναι καθαρός άρα και υγιής και το σπίτι θα διατηρείται καθαρό.
    Κατά την βόλτα μαζί του, καλό είναι να μην τον αφήνετε να πλησιάζει αγνώστους. Πρέπει να ρωτάτε πρώτα αν μπορείτε να πάτε με τον σκύλο κοντά σε κάποιον, ειδικά αν είναι παιδί ή ηλικιωμένος.
    Αν περπατάτε με τον σκύλο σας βράδυ, πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Για αυτό, καλό είναι να έχετε μαζί ένα φακό, όπως οι ποδηλάτες. Επίσης, πρέπει να έχετε τον σκύλο κοντά σας συνέχεια, για να αποφύγετε οποιαδήποτε δυσάρεστη έκπληξη.
    Τέλος, πρέπει να κρατάτε τον σκύλο σας συνέχεια δραστήριο, ώστε να παραμένει υγιής. Με άσκηση, περπάτημα αλλά και διάφορα παιχνίδια στο σπίτι θα τον κάνετε να νιώθει καλά.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς να βελτιώσετε την ζωή σας με τον σκύλο στην πόλη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top