728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

    Η Λίνα ψάχνει ξανά οικογένεια‏

    Η Λίνα, ημίαιμη κόλλευ-λυκοσκυλίνα, βρέθηκε να περιφέρεται τον Ιούλιο του 2008, γωνία Κυθηρίων και Αλίμου προφανώς παρατημένη.
    Η κυρία που την εντόπισε, γνήσια γατόφιλη και γατομάνα όμως δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια σε σκύλο όμως, σε κανένα ζώο. Της άφηνε φαγητό και τελικά ανέλαβε...
    τη στείρωση της & τη φιλοξενία της σε πανσιόν. Παράλληλα προσπαθούσε με αγγελίες να της βρει σπίτι και το θαύμα έγινε τον Δεκέμβριο του 2008. Η Λίνα υιοθετήθηκε!
    Σήμερα, 4,5 χρόνια μετά η οικογένεια που την έχει δεν μπορεί να ανταποκριθεί άλλο στις ανάγκες της, την βόλτα της δηλαδή και το φαγητό της και θέλει να τη δώσει.
    Η Λίνα που γνώρισε την εγκατάλειψη το 2008 δεν θέλει να τη βιώσει ξανά. Θα αποχωριστεί σίγουρα με δυσκολία το σπίτι της όμως η μετάβαση της σε ένα νέο σπίτι, σε μία οικογένεια που θα την αγκαλιάσει θα απαλύνει τον πόνο και θα ναι σίγουρα καλύτερη από το να καταλήξει σε κάποιο κρύο κλουβί πανσιόν ζώων ή ακόμα χειρότερα ενός κυνοκομείου.
    Η Λίνα είναι ένα ζώο τόσο υπέροχο, σύντροφος πραγματικός. Είναι 5 χρονών, στειρωμένη, εμβολιασμένη, χαδιάρα και γλυκιά με άλλους σκύλους, με γάτες και φυσικά με ανθρώπους. Αναζητά ένα παντοτινό σπίτι και δίνεται με microchip στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη. Βρίσκεται στην Αθήνα.
    Πληροφορίες:
    strayshelp@gmail.com ή v_xenou@yahoo.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    1 σχόλια:

    1. Ελπίζω να βρεί αυτή την φορά ενα καλύτερο σπίτι με πραγματικούς ζωόφιλους που θα την αγαπάνε γιατί το προηγούμεο σπίτι που τη δώσατε δεν ήταν καλό αφου την δίνει πίσω επειδή δεν μπορει να την βγάζει άλλο βόλτα.Να προσέχουμε που δίνουμε τα τετράποδα..

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Η Λίνα ψάχνει ξανά οικογένεια‏ Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top