728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

    Σκύλος μόνος αλλά και ασφαλής στο σπίτι...

    Πρέπει να φύγετε και να αφήσετε μόνο τον σκύλο στο σπίτι. Πριν φύγετε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος σας θα είναι ασφαλής όσο θα λείπετε. Για αυτό, καλό είναι:
    1)να του έχετε αφήσει ασφαλή παιχνίδια. Με αυτά ο σκύλος θα απασχολείται, όσο είναι μόνος του. Έτσι δεν θα προκαλέσει καμία ζημία και θα βελτιώσει την στοματική υγεία του. Σίγουρα, θα νιώσει πιο...


    άνετα και δεν θα βαρεθεί. Μία τέτοια επιλογή είναι τα συνθετικά κόκκαλα με γεύση.
    2)να έχετε απομακρύνει κάθε επικίνδυνο αντικείμενο. Τέτοια υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και πρέπει να τα βάλετε σε μέρος όπου δεν θα έχει πρόσβαση ο σκύλος. Αιχμηρά και δηλητηριώδη αντικείμενα, απορρυπαντικά, φάρμακα, πλαστικές σακούλες, απορρίμματα, ακόμα και τα κόκκαλα πχ κοτόπουλου δεν πρέπει να είναι σε εμφανή σημεία. Πρέπει να προσέξετε τις κουρτίνες και τα ηλεκτρικά καλώδια. Ακόμα, πρέπει να ελέγξετε μήπως είναι το κάθισμα της λεκάνης, αφού είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον σκύλο σας.
    Αν ο σκύλος είναι μικρός σε ηλικία ή δεν έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του, τότε πρέπει, πριν φύγετε από το σπίτι, να του ορίσετε τον χώρο στον οποίο θα κινείται.
    3) να αφήσετε τον σκύλο όχι μόνο σε ασφαλές αλλά και σε άνετο περιβάλλον. Αυτό σημαίνει πως η θερμοκρασία του χώρου πρέπει να είναι κανονική. Μην ξεχάσετε να του έχετε καθαρό και δροσερό νερό. Επιπλέον, μπορείτε να του αφήσετε μερικές λιχουδιές αλλά και ένα κομμάτι ύφασμα με το άρωμά σας.
     Τέλος, ένας καλός τρόπος για να απασχολήσετε τον σκύλο είναι η ανοιχτή τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Έτσι, βρείτε σταθμούς με απαλούς ήχους για να του κρατούν συντροφιά, όσο θα είναι μόνος του.   
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σκύλος μόνος αλλά και ασφαλής στο σπίτι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top