728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

    Ενώ οι απαγωγές σκύλων στην Αμερική αυξάνονται, μία γυναίκα από το Ντιτρόιτ ψάχνει τον σκύλο της...

    Η Erica Pietryzk αφιέρωνε πολύ χρόνο στην Lilly (φωτο).
    Την απέκτησε ως δώρο Χριστουγέννων, όταν  ήταν 6 μηνών. Σήμερα η Lilly είναι 3 ετών. Μάλιστα,την ακολουθούσε πολλές φορές στις φωτογραφήσεις που έκανε η Pietryzk η οποία εργάζεται ως μοντέλο.
    Το απόγευμα της 6ης Ιουλίου οι δύο τους πήγαν στην αυλή, ως συνήθως. Η Pietryzk επέστρεψε για λίγο στο σπίτι όπου συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.
    Όταν γύρισε στην αυλή, ο σκύλος...

     δεν ήταν εκεί.
    Έψαξε παντού γύρω από το διαμέρισμα της στην περιοχή Hamtramck, μάταια όμως.Μόλις επέστρεψε στο σπίτι, δέχθηκε μία κλήση από έναν άγνωστο. Ο σκύλος είχε ένα περιλαίμιο στο οποίο αναγραφόταν το τηλέφωνο και η διεύθυνση της Pietryzk. Ο άγνωστος της είπε πως είχε μαζί του την Lilly. Η Pietryzk ζήτησε να τον συναντήσει, αλλά αυτός της απάντησε πως έπρεπε πρώτα να του δώσει λύτρα.
     Η Pietryzk ανησυχεί ιδιαίτερα, επειδή η Lilly έπασχε από επιληπτικές κρίσεις και τις τελευταίες μέρες δεν έχει πάρει τα φάρμακά της.
    "Δεν είχα νιώσει τέτοιο πόνο προηγουμένως. Νιώθω σαν να έχω χάσει παιδί" δήλωσε η ίδια.
    Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι το περιστατικό συνέβη στο πτωχευμένο Ντιτρόιτ.
    Παρ' όλα αυτά, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της Lilly, οι απαγωγές σκύλων σε όλη την Αμερική αυξάνονται κάθε χρόνο. Χαρακτηριστικά, το 2008 είχαν απαχθεί 71 σκύλοι ενώ το 2012 αυτός ο αριθμός έφθανε τους 458. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο του 2013 έχουν απαχθεί 194 σκύλοι. Τα κίνητρα είναι κυρίως οικονομικά. Σκοπός, δηλαδή, των απαγωγέων είναι να πουλήσουν τους σκύλους στην μαύρη αγορά ή στο Ίντερνετ ή να ζητήσουν λύτρα. Μάλιστα, ορισμένοι έχουν δώσει ως και 10.000 δολλάρια, προκειμένου να πάρουν τους σκύλους τους πίσω. Οι απαγωγείς δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα πιτ-μπουλς και στους μικρόσωμους σκύλους.
    Οι φιλοζωικές οργανώσεις προειδοποιούν τους ιδιοκτήτες να μην αφήνουν τους σκύλους χωρίς επιτήρηση. Επίσης, το τσιπ μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των χαμένων σκύλων.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ενώ οι απαγωγές σκύλων στην Αμερική αυξάνονται, μία γυναίκα από το Ντιτρόιτ ψάχνει τον σκύλο της... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top