728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

    Από τους δρόμους του Αφγανιστάν στο μεγαλύτερο βρετανικό σόου σκύλων...

    Τελικά, όλα είναι δυνατά. Αυτό αποδεικνύει η ιστορία του Wylie,(φωτο) ενός ημίαιμου σκύλου 4 χρονών ο οποίος βρέθηκε από τους δρόμους του Αφγανιστάν υποψήφιος στο μεγαλύτερο βρετανικό σόου σκύλων.
    Τον Φεβρουάριο του 2011 μία ομάδα Βρετανών στρατιωτών που βρισκόταν στην πόλη Kandahar είδε κάποιους να χτυπούν τον Wylie. Εκείνοι τον προστάτευσαν και τον περιμάζεψαν στην βάση. Εκεί...
    τον φρόντισε μία γυναίκα στρατιώτης από την Αυστραλία η οποία, μάλιστα, φοβόταν πως ο σκύλος θα υπέκυπτε στα τραύματά του. Παρά ταύτα, αυτός τα κατάφερε και έτσι επέστρεψε στους δρόμους της πόλης.
    Λίγες μέρες αργότερα, όμως, ήταν πάλι πίσω στην βάση, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά στα αυτιά και στην μουσούδα. Τον φρόντισαν ξανά, αλλά γύρισε για μία ακόμα φορά στην βάση με μία μεγάλη πληγή στο στήθος και στην ουρά.
    Όταν κάποιος τον πέταξε στις ρόδες αυτοκινήτου, η γυναίκα στρατιώτης αποφάσισε να τον αναλάβει.
    Για αυτό απευθύνθηκε στην οργάνωση Nowzad η οποία έχει βοηθήσει περισσότερους από 550 σκύλους στο Αφγανιστάν. Εκεί ο Wylie δέχθηκε την περίθαλψη των κτηνιάτρων. Η είσοδος, όμως, στην Αυστραλία δεν του επετράπη.
     Έτσι κατέληξε στην Μεγάλη Βρετανία όπου τον υιοθέτησε η Sarah Singleton. Η Sarah (φωτο) τον αγάπησε και τον φρόντισε. Αποφάσισε, λοιπόν, πως ο Wylie μπορούσε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό Scruffts που διοργανώνει ο Βρετανικός Κυνολογικός Όμιλος για ημίαιμους σκύλους.
    ''Η ζωή του μοιάζει με μυθιστόρημα'' λέει η ιδιοκτήτριά του. ''Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, σίγουρα δεν θα υπάρχει άλλη τέτοια ιστορία όπως του Wylie'' προσθέτει.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Από τους δρόμους του Αφγανιστάν στο μεγαλύτερο βρετανικό σόου σκύλων... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top