728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

    Iσπανία: Δεν μαζέψατε τις ακαθαρσίες του σκύλου σας; Θα σας έρθουν με κούριερ στο σπίτι!

    Μια νέα πρωτότυπη καμπάνια ανέπτυξε το δημοτικό συμβούλιο της ισπανικής κωμόπολης Μπρουνέτ για μα καταπολεμήσει το πρόβλημα των περιττωμάτων σκύλων που δεν μαζεύουν ανεύθυνοι ιδιοκτήτες τους. 
    Σύμφωνα με τους New York Times, μια ομάδα εθελοντών έκαναν περιπολίες στη πόλη για να...
    εντοπίσουν όσους ιδιοκτήτες σκύλων δεν μάζευαν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους. Κατόπιν τούτου, τους προσέγγιζαν, μίλαγαν μαζί τους ώστε να μάθουν τα στοιχεία τους (όνομα και ράτσα σκύλου).
    Έτσι, ψάχνοντας στη βάση δεδομένων όπου καταχωρούνται όλα τα κατοικίδια της πόλης έβρισκαν τη διεύθυνσή τους και μέσα σε λίγες ώρες ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης λάμβανε σπίτι του σε ένα κουτί τις ακαθαρσίες του σκύλου του, όπου πάνω αναγραφόταν "απολεσθέντα και ευρεθέντα".
    "Είναι ο σκύλος σου, είναι οι ακαθαρσίες σου", τονίζει ο δήμαρχος της πόλης Borja Gutiérrez.
    Συνολικά απεστάλησαν 147 δέματα μέσα σε μια εβδομάδα και έκτοτε η πόλη των δέκα χιλιάδων κατοίκων αναφέρει μείωση 70% στις ακαθαρσίες που αφήνονται στους δρόμους.
    Μάλιστα, η εν λόγω καμπάνια αναπτύχθηκε δωρεάν από τη διαφημιστική εταιρία McCann και κέρδισε το βραβείο "Sol de Plata" στο Ιβηρο-Αμερικανικό Διαφημιστικό Φεστιβάλ.

    Town in Spain Mailed Left-Behind Dog Feces to... από GeoBeats
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Iσπανία: Δεν μαζέψατε τις ακαθαρσίες του σκύλου σας; Θα σας έρθουν με κούριερ στο σπίτι! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top