728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

    Πώς να κάνετε το περπάτημα για εσάς και τον σκύλο σας ευχάριστο...

    Η βόλτα με τον σκύλο σας είναι στο καθημερινό πρόγραμμα. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αγγαρεία, αλλά μία ασχολία κατά την οποία περνάτε χρόνο με τον τετράποδο φίλο σας. Σύμφωνα με την εκπαιδεύτρια Skye Anderson, μπορείτε ακόμα κι αυτή την ασχολία να την βελτιώσετε εφαρμόζοντας τις συμβουλές που ακολουθούν.
    Κατ' αρχάς, καλό είναι να αφήνετε το λουρί του σκύλου σας χαλαρό. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί αφενός να κινείται αφετέρου δεν θα απομακρύνεται.
    Επίσης, δεν πρέπει να βλέπετε το περπάτημα ως υποχρέωση. Για τους περισσότερους σκύλους οι...
    μεγαλύτεροι σε διάρκεια περίπατοι είναι ευχαρίστηση. Άρα, αν επιστρέψετε αμέσως μόλις κάνει τις ανάγκες του, τότε την επόμενη φορά  είναι πολύ πιθανό, να καθυστερήσει, προκειμένου να παρατείνει την βόλτα του.
    Αφήστε τον σκύλο να σταματήσει και να μυρίσει. Όταν σταματάει, σημαίνει πως υπάρχει λόγος.
    Όσο για το κινητό τηλέφωνο, πρέπει να το ξεχάσετε κατά τον περίπατο. Πρέπει να το χρησιμοποιείτε μόνο για έκτακτη ανάγκη. Αν θέλετε οπωσδήποτε να μιλήσετε, μπορείτε να μιλήσετε στον σκύλο σας. Θα του αρέσει να του δώσετε προσοχή
    Μην διστάσετε να διασχίσετε τον δρόμο, επειδή είδατε κάποιον περίεργο. Δεν χρειάζεται ο σκύλος να πλησιάζει καθένα. Αφού εσείς  ξέρετε τον χαρακτήρα τουμ πρέπει να τον προστατεύσετε και να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να του δημιουργήσουν πρόβλημα.
    Τέλος, αν βρείτε ευκαιρία, αφήστε τον λίγο περισσότερο ελεύθερο. Με άλλα λόγια, αφήστε το λουρί πιο χαλαρό, ώστε να κινείται πιο άνετα και να απολαύσει την βόλτα και την ελευθερία.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς να κάνετε το περπάτημα για εσάς και τον σκύλο σας ευχάριστο... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top