728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

    Η Μελίτα, πρώτος οδηγός-σκύλος λαμπαδηδρόμος, γίνεται αχώριστη με τον Χρ. Ζώτο...

    Στις 4 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, ο κ. Χρήστος Ζώτος μαζί με την Μελίτα, τον πρώτο οδηγό σκύλο λαμπαδηδρόμο, επιλέχτηκε ως λαμπαδηδρόμος των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 που θα γίνουν στο Sochi της Ρωσίας. Ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για όσους...
    το παρακολούθησαν αλλά δυστυχώς τα ΜΜΕ δεν το θεώρησαν πολύ ενδιαφέρον θέμα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ το αντίστοιχο video.


    Στις 10 Οκτωβρίου, ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης . Η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης (Κατά της Τύφλωσης) γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Επιτροπής για την Πρόληψη της Τύφλωσης, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.


    Η Μelitta θα συντροφεύει από σήμερα τον Χρήστο Ζώτο. Η παράδοση της θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια Ημερίδας με τίτλο «Ο ρόλος των ζώων στην θεραπεία, αποκατάσταση και αυτόνομη διαβίωση των ατόμων με αναπηρίες» στα πλαίσια του διήμερου εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας του Λευκού Μπαστουνιού.

    Η όμορφη ξανθιά Melitta ήταν το πρώτο σκυλί – οδηγός τυφλού στον κόσμο που έτρεξε σε Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία  -δίνοντας φιλιά στην ολοκλήρωση της Λαμπαδηδρομίας στον  Χρήστο Ζώτο, με τον οποίον από σήμερα θα είναι αχώριστοι!
    Η Μελίτα έχει και δική της σελίδα στο Facebook:

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Μελίτα, πρώτος οδηγός-σκύλος λαμπαδηδρόμος, γίνεται αχώριστη με τον Χρ. Ζώτο... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top