728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

    O θάνατος του σκύλου που προκάλεσε τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού στην Αμερική...

    Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση των δημιουργών της τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων ''Family Guy'' να βγάλουν τον σκύλο,  Brian, και μάλιστα με τόσο άσχημο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Brian πέθανε, αφού τον χτύπησε αυτοκίνητο. Σε δηλώσεις τους,οι δημιουργοί ανέφεραν πως η σειρά χρειαζόταν...
    μία αλλαγή με δυναμική. Έτσι, θυσιάστηκε ο σκύλος και όχι κάποιο παιδί, αφού αυτό ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα.
    Ο Brian Griffin ήταν ένας μη συμβατικός σκύλος, δηλαδή  μιλούσε, έπινε αλκοόλ, συναντούσε γυναίκες και ήθελε να γίνει συγγραφέας. Είχε πάρει μέρος σε περισσότερα από 200 επεισόδια από το 1999.
    Λίγο πριν πεθάνει είπε: ''Μαζί σας πέρασα υπέροχα. Σας αγαπώ όλους.''
    Ύστερα από αυτό το συμβάν, χιλιάδες θαυμαστές διαμαρτυρήθηκαν συγκεντρώνοντας υπογραφές, με σκοπό να επιστρέψει στην σειρά ο σκύλος.
    Μάλιστα, ένας εξ αυτών είχε ένα πιο φιλόδοξο σχέδιο. Ο David Rocha αποφάσισε να μαζέψει χρήματα, για να τιμήσει τον Brian με ένα άγαλμα του στο Rhode Island.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: O θάνατος του σκύλου που προκάλεσε τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού στην Αμερική... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top