728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

    Η Tascha και ο Dylan δεν θα χωρίσουμε ΠΟΤΕ…!!!

    Η Tascha και ο Dylan δεν θα χωρίσουμε ΠΟΤΕ…!!!
     Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες χιλιάδων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο οι αρχές του Βραδεμβούργου αναγκάστηκαν να αναιρέσουν την απόφαση τους να υποβάλουν σε ευθανασία την Tascha, μια σκυλίτσα ράτσας Staffordshire Bull Terrier, που κρατάει συντροφιά εδώ και 6 χρόνια στον 10χρονο Dylan Gerzmehle, ο οποίος γεννήθηκε σε κωματώδη κατάσταση και ζει με... μηχανική υποστήριξη. Οι αρχές του Βραδεμβούργου ήθελαν να κάνουν ευθανασία στην Tascha καθώς δέχτηκαν καταγγελία ότι δάγκωσε το σκυλί ενός γείτονα των Gerzmehle. Επιπλέον, στο Γερμανικό αυτό κρατίδιο η συγκεκριμένη ράτσα είναι απαγορευμένη καθώς θεωρείται επιθετικό σκυλί. 
    Ο δήμαρχος του Βραδεμβούργου, Bodo Oehme, υποστήριξε πως τα χέρια του είναι "δεμένα" και δεν μπορεί να κάνει κάτι. Η εκστρατεία που έγινε μέσω του Facebook (Unterstutzt Wachkomakind Dylan und seinen Hund Tascha) στηρίχθηκε πάνω από 200 χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και τελικά έπεισε τις αρχές του Βραδεμβούργου για τη σημασία που έχει η Tascha για την ίδια τη ζωή του 10χρονου Dylan. Έτσι αναίρεσαν την αρχική τους απόφαση να υποβάλουν σε ευθανασία την Tascha, κάτι που θα είχε με μαθηματική ακρίβεια επιπτώσεις στη ζωή του Dylan. Κανείς δεν μπορούσε και δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι όποτε είναι δίπλα του τα μηχανήματα δείχνουν βελτίωση στις ζωτικές του λειτουργίες. 
    Η Tascha και ο Dylan δεν θα χωρίσουνε ποτέ. Η Tascha θα συνεχίσει να μπαίνει κάθε πρωί στο δωμάτιό του Dylan, θα τραβά με τα δόντια της την κουβέρτα του και στη συνέχεια θα γλείφει, όπως έκανε τόσα χρόνια, τα πόδια του. Και στο τέλος θα κουλουριάζεται στο πρόσωπό του και θα μένει στο πλευρό του όλη την ημέρα!!! «Όταν η Tascha είναι μαζί του, ο γιος μας ανταποκρίνεται. Είναι ευτυχισμένος. Η αναπνοή του είναι πιο ήσυχη, οι χτύποι της καρδιάς του πέφτουν. Όλα αυτά οφείλονται σε αυτό το σκύλο» λέει ο πατέρας του Dylan, Eckherd.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Tascha και ο Dylan δεν θα χωρίσουμε ΠΟΤΕ…!!! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top