728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

    Αυτός ο σκυλάκος χρειάζεται την βοήθεια μας...

    Βρέθηκε αδέσποτος στον ιππικό όμιλο στο Τατόι πριν αρκετούς μήνες.
    Δεν τον ήθελαν εκεί λόγω της ράτσας του. Είχαν απειλήσει να τον μεταφέρουν αλλού. Είχαν καλέσει το Δικεπαζ να τον περισυλλέξει κι έτσι έγινε.Τους τελευταίους 3-4 μήνες είναι έγκλειστος εκεί.
    Με προσέγγισε γιατρός-συμπεριφεριολόγος ο οποίος θέλησε να δουλέψει μαζί του αφιλοκερδώς. Το...
    ζωάκι είναι κωφό, οπότε και του γίνεται εκπαίδευση με την τεχνική της νοηματικής, κάποια συμπεριφορά που είχε ειδικά την ώρα του φαγητού, δηλαδή κυνηγούσε την ουρά του με αποτέλεσμα να την τραυματίζει, στην συνέχεια οι γιατροί του δικεπαζ έκαναν εγχείρηση. Η γιατρός που με βοηθάει θέλησε να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις, για να δούμε αν υπάρχει κάτι οργανικό πίσω από όλο αυτό.
    Τελικά, οι εξετάσεις βγήκαν καλές, έδειξαν μόνο ερλιχίωση. Κάνει ήδη θεραπεία και πηγαίνει πολύ καλά. Το κόστος των εξετάσεων είναι 117,00 ευρώ και ζητώ την βοήθεια σας.
     Είναι στειρωμένος. Είναι αγαπησιάρικο ζώο, οπότε χρειάζεται ανθρώπους να τον αγαπήσουν πολύ. Η εκπαίδευση του πάει καλά. Είναι πανέξυπνος και ανταποκρίνεται στις εντολές με τα νοήματα του χεριού. Θα συνεχιστεί και με τον νέο κηδεμόνα.
    Για όποιον θέλει είτε να βοηθήσει οικονομικά είτε για υιοθεσία ας καλέσει στο τηλ 6974310282 ή μνμ inbox.Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!!Anna Pavlopoulou
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αυτός ο σκυλάκος χρειάζεται την βοήθεια μας... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top