728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 27 Μαΐου 2014

    Κάποιοι προβληματισμοί ενός αναγνώστη για τα βασανιστήρια των σκύλων σε ασιατικές χώρες...

    Καλησπέρα σας,
    είμαι πιστός αναγνώστης της σελίδας σας, η οποία είναι πραγματικά πολύ ευχάριστη με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όλους εμάς τους φιλόζωους και κατόχους κατοικιδίων.
    Ο λόγος που σας γράφω είναι για ένα βιντεάκι του youtube, που δείχνει τι περνούν καθημερινά εκατομμύρια σκύλοι και γάτες στην Κίνα, Κορέα, Βιετνάμ. Ξέρω πολύ καλά ότι έχετε πιθανότατα δει εκατοντάδες τέτοια βίντεο, όπως και εγώ επίσης.
    Όμως το συγκεκριμένο ξεπερνά κάθε όριο ανθρωπιάς. Βέβαια αυτά είναι εικόνες καθημερινές εκεί και βέβαια τις έχω βιώσει και εγώ από κοντά σε πρόσφατη επίσκεψή μου εκεί... δυστυχώς.
    Ξέρω ότι η...
    σελίδα σας έχει ένα ευχάριστο, συμβουλευτικό περιεχόμενο αλλά αναρωτιέμαι αν μήπως και θα έπρεπε κάποια στιγμή ο πολύς κόσμος να γνωρίσει τι γίνεται σε κάποιες μεριές του κόσμου; Κλείνοντας τα μάτια, προσποιούμενοι ότι αυτά δεν συμβαίνουν, ή είναι πολύ σκληρά για τον αναγνώστη να τα δει, δεν θα τα καλυτερεύσουν ή στην καλύτερη, δεν θα αλλάξουν καμία κατάσταση. Μήπως όλα τα δημοφιλή blogs, με χιλάδες επισκέπτες κάθε μέρα, θα έπρεπε να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο;
    Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και για την επικοινωνία.
    Για την ιστορία, σας παραθέτω το link που σας ανέφερα
     Γιώργος Κουντ.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κάποιοι προβληματισμοί ενός αναγνώστη για τα βασανιστήρια των σκύλων σε ασιατικές χώρες... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top