728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

    Σκυλάκια υιοθετούν οικογένειες στο Φιλοζωικό και Φιλανθρωπικό Στέκι...

    «Dream a little dream of me»: Μωράκια και κουταβάκια έρχονται στο ΣΤΕΚΙ για να συναντήσουν τους αυριανούς ανάδοχους-φιλοξενητες-κηδεμόνες τους. Μια «αλλιώτικη» πρόσκληση, μια συνάντηση γεμάτη όνειρα και προσδοκίες.
    «..in your dreams whatever they be, Dream a little dream of me»: Οι αδέσποτες ψυχούλες ονειρεύονται την ασφάλεια της ανθρώπινης αγκαλιάς, καρτερούν να μεγαλώσουν μαζί σας και να γίνουν συνοδοιπόροι της ζωής σας.
    Οι...
    εθελοντές 2 φιλοζωικών σωματείων («Αγία Βάρβαρα» & «Φίλοι ζώων & ανθρώπων»), κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ του Ιουλίου, μετατρέπουν το ΣΤΕΚΙ σε «γειτονιά των Ονείρων».
    Από τις 18.30 και… όσο «πάει», το πρώτο φιλοζωικό και φιλανθρωπικό ΣΤΕΚΙ θα γεμίζει με τη παρουσία των φίλων… των υποστηρικτών…. των ανθρώπων που νιώθουν την ανάγκη να μπουν στο θαυμαστό κόσμο των μωρουδιακών «αδέσποτων ονείρων» . Ένα πρώην αδέσποτο μωράκι, μεγαλωμένο και φροντισμένο αποκλειστικά και μόνο σε σπιτικές συνθήκες, αναζητά το τρόπο να μπει στη ζωή σας.
    Μπορεί να είστε εσείς ή κάποιος φίλος σας, ο περήφανος νέος κηδεμόνας του. Μπορεί όμως να είστε ο προσωρινός φιλοξενητης του ή ακόμη κι ο φύλακας- άγγελος του, ο ανάδοχος που θα το βοηθήσει να «σταθεί» στα πόδια του, μέχρι να βρει τη μόνιμη αγκαλιά που του αξίζει!
    Μπορεί απλά να έρθετε για να γνωρίσετε το έργο και τις προσπάθειες των εθελοντών 2 συνεργαζομένων κρατικά αναγνωρισμένων σωματείων, να προσφέρετε ότι κι όσο μπορείτε , στο φιλοζωικό και φιλανθρωπικό τους έργο.
    Σας προσκαλούμε για ένα «άγγιγμα ψυχής»… για μια συνάντηση ανθρωπιάς και φιλοζωίας….
    τηλέφωνα: 6945386096 & 6986008025
    Αναγεννήσεως 1, 12243 Αιγάλεω
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σκυλάκια υιοθετούν οικογένειες στο Φιλοζωικό και Φιλανθρωπικό Στέκι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top