728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

    Διώχνει τους ελέφαντες το μεγαλύτερο τσίρκο της Αμερικής εξαιτίας της φυματίωσης;

    Έγινε γνωστή τις προηγούμενες ημέρες η απόφαση του μεγαλύτερου τσίρκου στην Αμερική Ringling Bros. and Barnum & Bailey σύμφωνα με την οποία σχεδιάζει να βγάλει από τις παραστάσεις του όλα τα νούμερα με ελέφαντες μέχρι το 2018.
    Η εταιρεία Feld Entertainment στην οποία ανήκει το τσίρκο ανέφερε ότι τα ζώα θα μεταφερθούν και να ζήσουν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Ελεφάντων, στην κεντρική Φλόριντα.
    Προσέθεσε πως αυτή απόφαση δεν σχετίζεται με την κριτική που δέχθηκε από τους φιλόζωους, αλλά παραδέχθηκε ότι πολλοί καταναλωτές δεν αισθάνονται άνετα σε ένα τσίρκο που περιοδεύει με ελέφαντες.
    Στο μεταξύ, η φιλοζωική οργάνωση ΡΕΤΑ  ισχυρίζεται ότι οι ελέφαντες μαστίζονται από φυματίωση, για αυτό το τσίρκο οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση.
    Σημειωτέον ότι ορισμένες πόλεις έχουν απαγορεύσει τη χρήση ελεφάντων για την ψυχαγωγία του κοινού.
    Οι ελέφαντες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σόου που δίνει το τσίρκο εδώ και έναν αιώνα. Τα νούμερα στα οποία πρωταγωνιστούν άλλα ζώα δεν πρόκειται να καταργηθούν.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Διώχνει τους ελέφαντες το μεγαλύτερο τσίρκο της Αμερικής εξαιτίας της φυματίωσης; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top