728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

    Αυτοί ναι, είναι ωραίοι άνθρωποι! Ακύρωσαν το γάμο τους για να σώσουν το σκύλο τους...

    Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων ακύρωσε τον ονειρεμένο του γάμο προκειμένου να δώσουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για να σώσουν τη ζωή του σκύλου τους, ενός ημίαιμου Πίτμπουλ.
    Τον Κόντα τον είχαν υιοθετήσει τον Απρίλιο του 2012 από μία φιλοζωική στην Φλόριντα. Όταν τον πήγαν στον κτηνίατρο ανακάλυψαν ότι είχε σοβαρό πρόβλημα στο συκώτι. Παρότι είχαν ασφάλεια υγείας για το ζώο (ναι, συνηθίζεται στο εξωτερικό), η ασφαλιστική απέρριψε το αίτημά τους για βοήθεια.
    Έτσι, αποφάσισαν να ακυρώσουν το γάμο τους -σημειωτέον ότι τον είχαν ήδη ακυρώσει μία φορά λόγω του θανάτου της γιαγιάς της γυναίκας- και έδωσαν όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για να σώσουν τον Κόντα.
    Ο Έντι, ο αρραβωνιαστικός της Μέλανι, εξηγεί: «Κάναμε ό,τι θα έκανε ο καθένας. Του αξίζει να ζει και να τον αγαπούν.»

    Όσο για τον γάμο του ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε τελικά χάρη στην συνδρομή της… φιλοζωικής από όπου είχαν υιοθετήσει τον Κόντα με λίγους μήνες καθυστέρηση! Το σωματείο κατάφερε να πείσει μία εταιρεία catering να προσφέρει δωρεάν το φαγητό και τον όμορφο χώρο για το γάμο του ζευγαριού που είχε δώσει όλα του τα χρήματα για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα του Κόντα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Αυτοί ναι, είναι ωραίοι άνθρωποι! Ακύρωσαν το γάμο τους για να σώσουν το σκύλο τους... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top