728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

    Μια ωραία εικόνα σε ελληνικό πολυκατάστημα...

    Η Maraki Daskalaki κοινοποίησε τη φωτογραφία τουPanagiotis Milas.

    Ορίστε τι ψώνισα χθες από το Πλαίσιο!
    Εσείς θα παίρνατε ένα τέτοιο αν ήταν σε προσφορά;
    Για όσους αναρωτιούνται, στο Mall επιτρέπεται παντού ο σκύλος. Σε όλο το Mall και όλα τα μαγαζιά μέσα και δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα... είναι κανόνας του Mall, όχι των καταστημάτων.
    Φυσικά βρέθηκε ένας παππούς που είπε "γιατί μέσα στο κατάστημα τα σκυλιά" και έπρεπε να ήσασταν εκεί να δείτε σκηνικό... τον κυνηγούσα γύρο γύρο από ένα πάγκο και του έλεγα περίμενε να σου πω γιατί.... κι εκείνος έτρεχε να μας αποφύγει! χαχαχαχα
    Τελικά πήγε στο security να του κάνει παράπονα και έφαγε πόρτα και από εκεί!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    13 σχόλια:

    1. σε ολα τα πλαισια επιτρεπεται ο σκυλος οχι μονο στο mall

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ναι επιτρέπετε, αλλά το συγκεκριμένο άτομο (ο Παναγιώτης δηλαδή) το παρακάνει αρκετές φορές. Είπαμε να είμαστε φιλόζωοι αλλά όχι και των άκρων. Παντού υπάρχουν και πρέπει να μπαίνουν όρια, κάποιες φορές και λουριά. Όμως ο Παναγιώτης ξεχνάει πως υπάρχουν και άλλοι ανθρωποι στην Ελλάδα. Συνοψίζοντας λοιπόν, δεν μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε όπου θέλουμε... Στο σπίτι του ας κάνει ότι θέλει αλλά όταν κυκλοφορεί στο δρόμο, ε, να τον μαζεύουν λιγάκι...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Το σχόλιο έχει μεγάλη ανεπάρκεια παιδείας και μεγάλη δόση κακιάς ... από την στιγμή που ο χώρος το επιτρέπει, ο σκύλος συνοδεύεται και φοράει λουρί ... τα λοιπά είναι περιττά!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Αφού είναι ανεπάρκεια παιδείας και μεγάλη δόση κακίας, τότε να βάζει το σκύλο του να κατουράει και μέσα στο κατάστημα. Κανονικά έπρεπε να του φοράει φίμωτρο εφόσον κυκλοφορεί ανάμεσα σε κόσμο και να το έχει να περπατάει, όχι να τον βάζει σε καροτσάκια, τρενάκια κλπ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Το που θα πάω κ τι θα κανω με τό σκύλο μου είναι δουλειά μου υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δεν έπιτρεπουν τα ζωα οποίος έχει πρόβλημα να πάει σε αυτά που θα μας πει αν θα το βάζουμε σε καροτσάκια κ σε τρενάκιά

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Το που θα πάω κ τι θα κανω με τό σκύλο μου είναι δουλειά μου υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δεν έπιτρεπουν τα ζωα οποίος έχει πρόβλημα να πάει σε αυτά που θα μας πει αν θα το βάζουμε σε καροτσάκια κ σε τρενάκιά

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Όχι φιλαράκο μου κάνεις λάθος, δεν είναι δουλειά σου γιατί δεν είσαι μόνος σε αυτό τον πλανήτη ούτε στην Ελλάδα. Τα τρενάκια και αυτοκινητάκια είναι για παιδάκια, τα καρότσια είναι ψώνια και τα σκυλιά είναι για να πατάνε στο έδαφος. Τόσο απλά. Επίσης, πρέπει να σέβεσαι και να ακολουθείς τους κανονισμούς που λένε πως τα σκυλιά που κυκλοφορούν σε μέρη με πολύ κοσμό πρέπει να φέρουν φίμωτρο. Ο νοών νοήτο. Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα είσαι ή εγωϊστής ή χαζό. Όμως φαίνεται πως τα πολλά χάπια και ενέσεις που κάνεις για να γίνεις φουσκωτός σαν μπαλόνι σε έχουν πειράξει στον εγκέφαλο. Σε πολλά posts σου στο facebook γράφεις πως την έχεις πει σε κόσμο, ώπα ρε, το παίζεις και μάγκας. Αλλά ξέρεις τι λένε, μαγκιά κλ**** :-)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Καλησπέρα, είμαι ο εικονιζόμενος της φωτογραφίας. Ο Παναγιώτης.
        Ο κανονισμός στο The Mall επιτρέπει ζώα. Έτσι πήγα κι εγώ με το σκυλάκι μου, με το λουράκι μας και κάναμε την βόλτα μας. Φίμωτρο δεν επιβάλει κανένας κανονισμός, και δεν βλέπω κανένα λόγο να του βάλω γιατί είναι πολύ μα πολύ φιλικός με τον κόσμο!
        Αλήθεια τώρα θέλω να μου πεις με το χέρι στην καρδιά, το θέαμα αυτό, η χαρούμενη μουτράλκα αυτή πάνω στο καροτσάκι, η φάτσα μου που λάμπει από χαρά, και τα χαμόγελα που προκαλέσαμε γύρο μας σε όσους μας έβλεπαν, με την εικόνα αυτή σου προκαλεί νεύρα? Το θεωρείς τραβηγμένο κάποιος να κάνει πλάκα πάνω σε καροτσάκι, γιατί το καροτσάκι είναι για να κουβαλάει ψώνια?
        Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ναι, τότε ανώνυμε φίλε μου, λυπάμαι πολύ για σένα, γιατί έχεις πάρει την ζωή πολύ πιο σοβαρά απ ότι πρέπει, και θα χάσεις το χαμόγελό σου.
        Ότι έγραψα παραπάνω, είναι με φιλική διάθεση και καλή καρδιά. :)
        ...ξεκίνα να χαμογελάς, και ασε τον εαυτό σου ελεύθερο σαν παιδί... Ίσως γίνει κάτι μαγικό... ίσως ξεκινήσεις να χαμογελάς! ;)

        Αν θες να με βρεις να τα πούμε, να δεις κι άλλες φωτό μας και να δεις τι άτομο είμαι και πως έχω τα σκυλάκια μου, θα χαρώ να σε δεχτώ στο Panagiotis Milas στο Facebook.

        Διαγραφή
      2. Υ.Γ - ο Sf που σου γράφει παραπάνω, δεν είμαι εγώ. Οπότε άδικα τον κράζεις τον άνθρωπο για ενέσεις και χάπια. Σε εμένα πανε αυτά! :D

        Διαγραφή
    8. Συγγνωμη κιολας αλλα απο τη στιγμη που το ιδιο το καταστημα δεν εχει προβλημα που βρισκετε κυριε ή κυρια ανωνυμε/η το κακο να κυκλοφορει ο οποιοσδηποτε με το σκυλο του με τα καροτσια με τα παιχνιδια ή οτιδηποτε αλλο..? σας πειραξε που ο σκυλος ειναι τεραστιος? Αρμοζει στο αφεντικο του....αλλα βεβαια αμα ηταν κανα μαλτεζακι και το χε καμια κοπελιτσα ουτε λογος!!! Ο παναγιωτης αγαπαει τα σκυλακια του σαν παιδια του και πολυ καλα κανει!!!! Εαν αυτο σας ενοχλει καταγγειλτε το στο mall και στο καθε mall αλλα το προβλημα αγαπητε το εχετε καθαρα εσεις!!!! ''Ζωα'' υπαρχουν καθημερινα γυρω μας για το οποια κανεις δεν κατηγορει ή παραπονιεται γι αυτα αλλα οταν καποιος το παρακανει με τους μικρους μας φιλους σε δημοσιο χωρο αμεσως να πεσουμε να τον φαμε!! Και φιμωτρο να βαζουν οσοι φοβουντε.....φορεστε ενα και θα δειτε τι ωραια που θα ηταν αμα σας επεβαλαν να φορατε ενα στο δρομο για να βγειτε εξω! Το σκυλι δεν εκανε καμια επιθεση ή κατι τετοιο και ειναι ακρως φιλικο εαν αλλωστε ο ιδιος δεν ηταν φιλικος δεν νομιζω ο παναγιωτης να τον ειχε ελευθερο σε τετοιο δημοσιο χωρο!!! Απο το να καθεστε λοιπον και να αποκαλειτε επιθετα τυπου φουσκωτος και χαζος στο αφεντικο ειναι ρατσιστικο και δειχνει οτι δεν εχετε πραγματικο λογο να παραπονιεστε παρα μονο κομπλεξισμο!!!!!ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΓΑΛΕ ΝΤΙΖΕΛ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Καλά κρασά... Δεν κατάλαβε κανένας από τους δυο σας το νόημα του πιο πάνω μηνύματος. Με αυτή τη λογική ας κάνουμε όλοι ότι θέλουμε λοιπόν, να μη λογαριάζουμε τίποτα και κανέναν. Σαφώς να βγάλει το σκύλο του βόλτα, σαφώς να τον πάει στο Mall ή όπου αλλού θέλει, απ' τη στιγμή που επιτρέπεται. Όμως οι σκύλοι και γενικά τα ζώα, όταν πρόκειται για χώρους που πάνε παιδιά και γενικά υπάρχει κόσμος, καλό είναι να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες (φίμωτρο πχ, τώρα αν θέλει να βάλει και ο Παναγώτης φίμωτρο είναι δικαίωμά του). Επίσης, τι δουλειά έχουν τα σκυλιά στα τρενάκια, καροτσάκια, αυτοκινητάκια; Αυτά είναι για παιδιά. Μόνο και μόνο από θέμα υγιεινής δεν θα 'πρεπε να βάζει τον Ντίζελ εκεί. Ευχαριστώ Παναγιώτη για την "πρόσκληση" στο facebook profile σου αλλά διαβάζω από παλιά αυτά που ποστάρεις και δεν μπορώ να πώ πως τα συμμερίζομαι κιόλας. Εντάξει το καταλαβαίνω πως έχεις την ανάγκη να προβληθείς μέσα απ' το facebook και να τραβάς την προσοχή με αυτά που γράφεις, so... not my cup of tea !!! Να 'σε καλά πάντως για την πρόταση... Με χαμόγελο τα γράφω πάντα :-)))

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσετε το σχετικό νόμο και την αναθεώρησή του, Ν4039/2012 κ΄ 2014 αντίστοιχα. Σε κανένα σημείο δε γίνεται λόγος για φίμωτρο κατά τη βόλτα του σκύλου σε δημόσιους χώρους. Οι κανόνες που σημειώνονται είνα ο σκύλος να ελέγχεται από τον ιδιοκτήτη (ένας τρόπος είναι το λουρί, ένας άλλος είναι να τον έχει αγκαλιά κλπ) και φυσικά να καθαρίζεται ο χώρος από τις ακαθαρσίες του σκύλου. Όσο για το θέμα υγιεινής... αν θεωρείτε ότι οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφη με αυτά τα αντικείμενα πληρούν τους όρους υγιεινής τότε κάνετε λάθος καθώς χρήστες ναρκωτικών, άτομα με ασθένειες κλπ ακουμπάνε σε αυτά τα αντικείμενα με τα οποία θα έρθουν σε επαφή τα παιδιά.. αυτό θα έπρεπε να σας ανησυχεί και όχι ένας σκύλος. Το τελευταίο το σημειώνω καθώς οι ασθένειες και οποιεσδήποτε μολυσματικές καταστάσεις μεταδίδονται κυρίως μεταξύ οντοτήτων με κοινό dna... DNA ανθρώπου και σκύλου είναι διαφορετικό, οπότε απο την επαφή και μόνο δεν υπάρχει κίνδυνος να μολυνθεί κάποιο παιδί. Ακόμη, λόγω και πάλι διαφορετικού DNA, άλλο είδος παρασίτων προκαλεί ασθένειες στον άνθρωπο κι άλλο στο σκύλο, οπότε και πάλι δεν τίθεται θέμα μετάδοσης με την επαφή... Αυτό που θα πρέπει να μας ανησυχεί και να συζητάμε είναι οι ιδιοκτήτες να μπορούν πράγματι να ελέγχουν τα σκυλιά τους, να τα έχουν όσο γίνεται κοινονικοπιημένα και φυσικά να είναι τυπικοί ως προς την καθαριότητα των χώρων αφόδευσης των σκυλιών... Δε χρειάζεται να τραγικοποιούμε καταστάσεις, ούτε να μένουμε προσκολλημένοι σε απαρχαιωμένες πεποιθήσεις.

        Διαγραφή
      2. Ωραία, με αυτή τη λογική τότε να πηγαίνει το σκύλο του και σε clubs, στο λούνα παρκ (να το βάζει στα τρενάκια, αλογάκια, κλπ), εκεί να δεις κοινωνικοποίηση το ζωντανό... Δεν τραγικοποιώ καταστάσεις, απλά λέω τα αυτονόητα αλλά μπαααα... Στους κολλημένους δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους η λέξη "αυτονόητος".

        Διαγραφή

    Item Reviewed: Μια ωραία εικόνα σε ελληνικό πολυκατάστημα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top