728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

    Περιμένει να υιοθετηθεί...

    Περιμένει υπομονετικά εδώ και 2 χρόνια να υιοθετηθεί...
    Ο Λουκάς μας πετάχτηκε από διερχόμενο όχημα στην Εθνική Οδό για να σκοτωθεί από αυτοκίνητα, κι έμεινε μόνος να τρέχει πανικόβλητος στο διάζωμα! Για καλή του τύχη τον έσωσαν φιλόζωοι εθελοντές με τη βοήθεια της Αστυνομίας! Κατόπιν μεταφέρθηκε στο ΔΙΚΕΠΑΖ όπου στειρώθηκε, όμως δυστυχώς αποφασίστηκε να του γίνει ευθανασία!
    Μετά από κινητοποίηση της εθελόντριας που τον έσωσε, μαζεύτηκαν χρήματα για να βγει από το κυνοκομείο και να φιλοξενηθεί σε πανσιόν, ώσπου να αποκτήσει το δικό του σπίτι!
    Είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ και έτοιμος να χαρίσει τη συντροφιά του σε όποιον τον επιλέξει! Είναι 3 περίπου ετών και αποτελεί μίξη του τύπου του Κινέζικου Παραδοσιακού Σαρπέι (Bone Mouth Traditional Chinese Shar Pei).
    Είναι ζώο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ, περήφανου και ανεξάρτητου χαρακτήρα, για αυτό έχει ανάγκη από κηδεμόνα ΕΜΠΕΙΡΟ που θα ξέρει να τον καθοδηγήσει σωστά, κι εκείνος αναμφισβήτητα θα δεθεί μαζί του και θα γίνει καταπληκτικός ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ και πολύτιμος ΦΥΛΑΚΑΣ, αφού έχει την τάση να προστατεύει το χώρο του. Είναι ιδιαίτερα ευφυής και εκπαιδεύσιμος! Μπορεί να συνυπάρξει και με άλλα σκυλάκια, αφού ζει ήδη σε περιβάλλον όπου φιλοξενούνται και άλλοι τετράποδοι φίλοι. Αποκλείονται οικογένειες με μικρά παιδιά. Θα δοθεί σε έμπειρο με τις ιδιαιτερότητες της ράτσας κηδεμόνα.
    Είναι μεσαίου μεγέθους (20-25 κιλά) με χρυσαφένιο πανέμορφο τρίχωμα και πράσινα-λαδί και πάντα χαρούμενα μάτια που ακτινοβολούν τη γλύκα του!
    Θα καταφέρει να βρει τον άνθρωπό του;

    Αρ. microchip 900164000114908
    Όποιος γοητευτεί από το Λουκάνικό μας και επιθυμεί να του δώσει μια ευκαιρία, καλείται να επικοινωνήσει με το email argapostk@hotmail.com ή στέλνοντας μήνυμα στο προφίλ Argy Ask στο facebook.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Περιμένει να υιοθετηθεί... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top