728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

    4η Δράση Σίτισης Αδέσποτων "ΟΙ ΜΑΣΟΥΛΗΔΕΣ"...

    "ΟΙ ΜΑΣΟΥΛΗΔΕΣ" παρά τις δυσκολίες του κρύου δεν σταματούν συνεχίζουν να δρουν κάθε Σάββατο και να βοηθούν την κυρία Λίνα ή αλλιώς τη καλή μας γιαγιά που ταΐζει καθημερινά όλα αυτά τα αδέσποτα!
     Πάνω από ογδόντα ψυχές περιμένουν ένα μπολάκι φαγάκι και μια ζεστή γωνιά για να περάσουν αυτό το παγωμένο χειμώνα! 
    Η Αφροδιτη Αβραμιδόυ και όλη η ομάδα των ΜΑΣΟΥΛΗΔΩΝ σας προσκαλούν στη 4η στη σειρά  δράση μας που θα ξαναγίνει.στο Σχιστό και Ασπρόπυργο.
     Παρακαλούμε να μας στηρίξετε σ' αυτή τη προσπάθεια μας με τροφούλα, κονσέρβες αλλά και πολλά κόκκαλα (εκτός κοτόπουλου) ρύζι, μακαρόνια, ψωμιά, κουβέρτες και ξύλα για καταλύματα! 
    Η βοήθεια σας σωτήρια για αυτές τις ψυχές που καθημερινά παλεύουν στη κυριολεξία να επιβιώσουν με τις δυνάμεις που η φύση τα προίκισε!!!!! 
    Μας έχουν ανάγκη κι εμείς το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα φροντίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να περάσουν κι αυτό το δραματικό χειμώνα.
    Κάνουμε έκκληση στην αγάπη σας για αυτά τα ψυχάκια έστω για λίγα κόκκαλα, για ένα πακέτο ρύζι. Είναι πολλά και έχουν τεράστιες ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν. Εμείς.θα κάνουμε το καλύτερο ευελπιστώντας να βρεθούν άνθρωποι που θα έχουν τη δυνατότητα να τα υιοθετήσουν.
    Σας περιμένουμε και σας περιμένουν σαν το μάννα εξ ουρανού!!!!!
    "ΟΙ ΜΑΣΟΥΛΗΔΕΣ"ΕΧΟΥΝ ΜΟΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6944301074 ΚΑΙ 6976230701
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 4η Δράση Σίτισης Αδέσποτων "ΟΙ ΜΑΣΟΥΛΗΔΕΣ"... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top