728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

    Οι σκύλοι στην Βενεζουέλα της κρίσης...

    Η οικονομική κατάρρευση στη Βενεζουέλα κατά τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει τους πάντες στην εξαθλίωση.
    Η έλλειψη τροφίμων και βασικών ειδών ανάγκης είναι ο λόγος που πολλά κατοικίδια έχουν καταλήξει σε καταφύγια ή στον δρόμο.
    Σύμφωνα με το Associated Press, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων λένε ότι η τιμή των τροφών για σκύλους έχει υπερδιπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες και πλέον έχει ξεπεράσει ακόμη και την ημερήσια αμοιβή για όσους αμείβονται με τον ελάχιστο μισθό.
    Στην ανταπόκριση από τη Βενεζουέλα, ο δημοσιογράφος του Αssociated Press αναφέρει πως σε ένα μόνο καταφύγιο κάθε μέρα περισσότερες από 10 οικογένειες που έρχονται να εγκαταλείψουν το σκύλο του.
    Αυτές είναι οι σπάνιες περιπτώσεις, καθώς οι περισσότεροι απλά τα αφήνουν στην πόλη η οποία έχει αρχίσει να γεμίζει πεινασμένα αδέσποτα.
    Ο Carlos Garcia Rawlins του Reuters και o Fernando Llano του AP κατέγραψαν την δραματική κατάσταση που δημιουργείται για σκύλους και γάτες στη Βενεζουέλα.
    Tα πορτρέτα των ζώων που φωτογράφισαν στα ασφυκτικά γεμάτα καταφύγια αποτυπώνουν τις παράπλευρες απώλειες μιας κοινωνίας που έρχεται αντιμέτωπη με τη δική της μάχη για επιβίωση.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Οι σκύλοι στην Βενεζουέλα της κρίσης... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top