728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ένα λούτρινο κουκλάκι...

    Το σοκ της απώλειας προσπαθεί να ξεπεράσει με ένα λούτρινο κουκλάκι ένα κοάλα 9 μηνών που έχασε τη μητέρα του σε τροχαίο δυστύχημα στο Κουίνσλαντ, στην ανατολική Αυστραλία.
    Τη στιγμή του δυστυχήματος το μωρό ήταν γατζωμένο στην πλάτη της και εκτοξεύτηκε σε απόσταση 20 μέτρων.
    Όταν το βρήκαν οι σωτήρες του, δεχόταν ήδη επίθεση από κοράκια.Ο μικρός Σέιν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άγριων Ζώων και οι κτηνίατροι που τον ανέλαβαν εξήγησαν ότι ξεπερνά τα προβλήματά του και μαθαίνει πώς να είναι ανεξάρτητο χάρη σε μια λούτρινη κούκλα κοάλα, στην οποία γαντζώνεται όπως θα έκανε και αν ήταν με τη μητέρα του. 
    "Ο Σέιν δεν τραυματίστηκε στο δυστύχημα. Όμως πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια της μητέρας και να πάρει πολύτιμα μαθήματα για να μπορέσει να ζήσει ανεξάρτητος στην άγρια φύση", είπε η διευθύντρια του ιδρύματος, Ρόζι Μπουθ.
    Το Νοσοκομείο Αγρίων Ζώων νοσηλεύει κάθε μήνα 70-80 κοάλα.
    Τα μαρσιποφόρα αυτά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από την κλιματική αλλαγή, το φυσικό τους περιβάλλον χάνεται σταδιακά ενώ πέφτουν επίσης θύματα σκύλων και αυτοκινήτων.
    Το 1788, όταν έφθασαν οι πρώτοι Βρετανοί άποικοι στην Αυστραλία, ο πληθυσμός τους ξεπερνούσε τα 10 εκατομμύρια.
    Ο ακριβής αριθμός τους είναι δύσκολο να καταγραφεί, επειδή συνήθως ζουν κρεμασμένα σε κλαδιά δέντρων, αλλά υπολογίζεται ότι το 2012 υπήρχαν στη χώρα περίπου 330.000 κοάλα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ένα λούτρινο κουκλάκι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top