728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

    Ο γλυκός Γκέρα αναζητά οικογένεια...

    Μια βόλτα είπε να βγει η Μάχη -φιλόζωη κοπέλα- και γύρισε στο σπίτι με κουτάβι. Όταν μας πήρε τηλέφωνο για βοήθεια μας είπε «Πώς να το αφήσω εκεί εκτεθειμένο; Το βρήκα στο Αλκαζάρ και προσπαθούσε να πιει νερό από το ποτάμι. Να το αφήσω να πέσει μέσα ή να περιμένω να επιζήσει από θαύμα;».
    Αυτός είναι ο Γκέρα, μόλις 9 μηνών αγοράκι, ένα αδεσποτάκι που στάθηκε τυχερό, γιατί βρέθηκε μπροστά στο κατάλληλο άνθρωπο. 
    Σύμφωνα με τον κτηνίατρο ο Γκέρα είναι ημ. bernese με ποιμενικό που αναμένεται, όταν μεγαλώσει, να φθάσει στα 30 κιλά. Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε διαμέρισμα όπου και έχει μάθει τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς. Δε λερώνει μέσα και είναι πολύ καλός στις βόλτες με οδηγό. Είναι χαδιάρης, χαρούμενος και τρελαίνεται να μασουλάει και να παίζει με τα παιχνίδια του. 
    Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε και να αγαπήσετε αυτό το πλασματάκι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6982861415 (κα Εύη).

    Όνομα: Γκέρα
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελόντρια
    Ράτσα: Ημ. bernese με ποιμενικό
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 9 μηνών
    Βάρος: περίπου 30 κιλά
    Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΌΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός Microchip: 941000016301648

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Γκέρα μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο:https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1355762697822374

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
    [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]


    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο γλυκός Γκέρα αναζητά οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top