728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

    Άρχισε να μυρίζει σκύλος...

    Γεια σας !!! Νικήσαμε !!! Δεν ξέρω πώς αλλά σταμάτησε να βγάζει αίμα από την μύτη, δεν μυρίζω καθόλου αυτήν την σάπια μυρωδιά που έβγαζε σε κάθε ανάσα του, άρχισε να μυρίζει σκύλος.
    Το πιο σημαντικό που μπόρεσα να δω και είμαι σίγουρος ότι νικήσαμε, από εχθές φροντίζει τον εαυτό του, γλείφει όλες της πληγές του προσπαθεί να καθαρίσει.
    Κάτι που δεν έκανε όλο αυτόν τον καιρό και τον βοήθησα να ρίξουμε κάτω όλο αυτό το σάπιο δέρμα μαζί με το τρίχωμα που ήταν πάνω.
    Από κάτω φαίνονται οι πρώτες υγιείς τριχούλες που θα τον κάνουν έναν πανέμορφο σκύλο που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σκύλο με τα κλειστά μάτια γεμάτο πύον και πληγές .
    Σας ευχαριστώ για την θετική σας ενέργεια μας βοήθησε, και ζητώ συγγνώμη που θα αναφερθώ σε κάτι πολύ άσχημο.
    Έμαθα ότι αυτές που με βρίζουν έγραψαν αν πεθάνει ο Αχιλλέας θα μου κάνουν καταγγελία,
    Ευχόσασταν να πεθάνει ο Αχιλλέας για να μου βγάλετε τα μάτια;
    Τι να σας πω τώρα, τόσα ξενύχτια,βράδια πόνου και αγωνίας πέρασα μαζί του.
    Την πρώτη φορά που ανέβασα βίντεο με τον Αχιλλέα ήξερα ότι με πρόβλημα στο συκώτι και στα νεφρά δεν υπήρχε καμία ελπίδα να ζήσει και για αυτό το πρώτο βίντεο έγραφε '' Θέλουμε μόνο τις ευχες σας να τα καταφέρει''.
    Δεν περίμενα ποτέ ακόμα και από εσάς της Φιλοζωικής που μου έχετε δημιουργήσει τόσα προβλήματα, ευχή θανάτου για μια τόσο πονεμένη ζωή.
    Έχω γίνει αγκάθι στα συμφέροντα για μερικούς για να ρίχνουν τέτοιες κατάρες, να προσέχετε όμως τα αγκάθια καρφώνουν, και στο τέλος θα πονέσω, για αυτό μακριά από τα παιδιά μου.
    Κάντε μια κοινοποίηση να μας στηρίξετε στο μονοπάτι που διαλέξαμε

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Άρχισε να μυρίζει σκύλος... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top