728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΧΑΣΚΙ! Έκκληση στους θαυμαστές της σειράς Game of Thrones...

    Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων χρόνων, αλλά φαίνεται πως έχει αρνητικό αντίκτυπο όσον αφορά τους σκύλους.
    Οι θαυμαστές του Game of Thrones καλούνται να σταματήσουν να αγοράζουν χάσκις που εμφανίζονται συχνά στην σειρά, καθώς ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων σκύλων έχει αυξηθεί στο οκταπλάσιο από τότε που άρχισε η τηλεοπτική σειρά.
    Συγκεκριμένα, πριν αρχίσει το Game of Thrones το 2011 ο αριθμός των εγκαταλελειμμένων χάσκις ήταν 10 τον χρόνο και το περασμένο έτος έφθασε τα 81.
    Ο ηθοποιός Peter Dinklage που παίζει στην σειρά συντάχθηκε με την ζωοφιλική οργάνωση ΡΕΤΑ και κάλεσε τους θαυμαστές να σταματήσουν αγοράζουν χάσκις.
    ''Αυτό δεν κάνει κακό μόνο στους αδέσποτους σκύλους που ψάχνουν ένα σπίτι αλλά τα καταφύγια αναφέρουν πως πολλά χάσκις, όταν τελειώσει η σειρά και περάσει η μόδα, εγκαταλείπονται'' όπως τονίζουν.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.
    Μετά τις ταινίες ''101 σκυλιά της Δαλματίας, Men in Black Legally Blonde'' πολλοί σκύλοι που είχαν αγοραστεί κατέληξαν σε καταφύγια ή θανατώθηκαν. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΧΑΣΚΙ! Έκκληση στους θαυμαστές της σειράς Game of Thrones... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top