728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

    Καλλωπισμός κατοικιδίων...

    Η μεγάλη μου αδυναμία από μικρό κοριτσάκι ήταν τα ζωάκια και κυρίως εκείνα που βρίσκονται αδέσποτα και προσπαθούν μέσα από κακουχίες και ταλαιπωρίες να επιζήσουν. Έχοντας, λοιπόν, 8 χρόνια ζωοφιλικής δράσης (κι να σημειώσω αυτα έγιναν στους δρόμους κι στις "επάλξεις" που λένε κ όχι πίσω από ένα pc...) αποφάσισα και ακολούθησα το επάγγελμα του pet groomer ή αλλιώς κομμώτρια σκύλων. Το πάθος και την αγάπη μου γι' αυτά τα όμορφα πλάσματα την έκανα επάγγελμα. Φυσικά, πήγα και φοίτησα σε 1 από τις 3 καλύτερες σχολές grooming αυτή της κυρίας Φλώρας Σαρτζετάκη στον Πειραιά πριν 4 χρόνια από όπου πήρα το πτυχίο μου και έκτοτε εργάζομαι ως κομμώτρια κατοικιδίων ζώων σε συνεργασία με διάφορα pet shop και κτηνιατρεία.
    Αυτά σαν ένα μικρό βιογραφικό. Γιατί  καθένας από εμάς που έχει έναν τετράποδο συνοδοιπόρο και τον εμπιστεύεται στα χέρια ενός κομμωτή καλό και εύλογο είναι να γνωρίζει σε τι χέρια τον αφήνει. Μην παραβλέπετε μια τραυματική εμπειρία του ζώου κατά την διάρκεια του κουρέματος, γιατί αυτή θα έχει επίπτωση στην συμπεριφορά του μετέπειτα στον χώρο του και μαζί σας. Και δεν χρειάζεται να αναφέρθω στις επιπτώσεις στην υγεία του οι οποίες μπορεί να είναι από λίγο εώς πολύ σοβαρές (δερματικά, κάψιμο του δέρματος ή της ρίζας της τρίχας και άλλα πολλά).
    Αν ενδιαφέρεστε, λοιπόν, αγαπητοί ζωόφιλοι και ιδιοκτήτες τετράποδων συντρόφων να κουρέψετε είτε να καλλωπίσετε τον φιλαράκο σας στον χώρο τον δικό σας είτε φέρνοντας τον στο δικό μου (Αγίου Δημητρίου στο ύψος που είναι το Καλαμάκι) πάντα με αγνά, επαγγελματικά και άριστης ποιότητας προϊόντα βασισμένα τα περισσότερα στην Αλόε βέρα και τα αιθέρια έλαια, προσφέροντας μεγάλη γκάμα προϊόντων από κολώνιες μέχρι κοκκαλάκια κ.ά, βασισμένο σε πλήρες πρόγραμμα περιποίησης εκτός του κουρέματος όπως νύχια, αυτιά, δόντια, καθαρισμό πρωκτικών αδένων και άλλα πολλά θα χαρώ να με καλέσετε στο 6943543958 για να κλείσουμε το ραντεβού μας.

    Ευχαριστώ,
    Ιάνοφ Σοφία
    6943543958
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Καλλωπισμός κατοικιδίων... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top