728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

    ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ! Η νέα δήμαρχος επιτρέπει τους σκύλους πιτ-μπουλ...

    Οι δημοτικές εκλογές στο Μόντρεαλ τον περασμένο μήνα άλλαξαν πολλά πράγματα στην πόλη, ένα εκ των οποίων είναι η απαγόρευση που είχε επιβληθεί στα πιτ-μπουλς.
    Η νέα δήμαρχος Valerie Plante είχε υποσχεθεί κατά την προεκλογική καμπάνια της ότι θα ανακαλέσει το νόμο εις βάρος των πιτ-μπουλς.
    Ο προηγούμενος δήμαρχος Denis Coderre είχε φέρει το νόμο τον Σεπτέμβριο του 2016 ύμφωνα με τον οποίο απαγορευόταν οι κάτοικοι της πόλης να υιοθετήσουν πιτ-μπουλ και όσοι ήδη είχαν έπρεπε να πάρουν άδεια και να τηρούν περιορισμούς.
    Αυτό συνέβη ύστερα από τον θάνατο της Chrstiane Vadnais που δέχθηκε επίθεση από πιτ-μπουλ
    τον Ιούνιο του 2016.
    Η οργάνωση Society for the Prevention of Cruelty to Animals στο Μόντρεαλ είχε αποδοκιμάσει το νόμο υποστηρίζοντας πως θα είχε αποτέλεσμα να θανατωθούν οι σκύλοι στα καταφύγια και οι περιορισμοί που έθετε ο νόμος θα ανάγκαζαν πολλούς να εγκαταλείψουν τους σκύλους τους.
    Ο Craig Sauve δημοτικός σύμβουλος που συμμετέχε στην αρμόδια για το θέμα επιτροπή δήλωσε πως ο νόμος θα ανακληθεί στην συνεδρίαση της 20ης Δεκεμβρίου.
    ''Η στοχοποίηση μιας ράτσας δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση, αφού όλες οι ράτσες μπορούν να θεωρηθούν επικίνδυνες'', όπως είπε στο CBC και προσέθεσε ότι πρέπει να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες να έχουν καλύτερο έλεγχο στους σκύλους τους.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ! Η νέα δήμαρχος επιτρέπει τους σκύλους πιτ-μπουλ... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top