728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

    ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΚΥΛΟ! Ακτιβιστές διαμαρτυρήθηκαν διακόπτοντας το σόου Crufts...

    Ένταση προκλήθηκε στο σόου Crufts προχθές Κυριακή κατά την στιγμή της βράβευσης του νικητή.
    Την στιγμή που ο σκύλος ράτσας whippet με την ιδιοκτήτριά του Yvette Short από το Εδιμβούργο λάμβαναν το βραβείο, ένας άνδρας εισέβαλε στον χώρο κρατώντας ένα χαρτί και οι άνδρες της ασφάλειας τον ακινητοποίησαν. Tο ίδιο έκανε και μια γυναίκα.
    Οι δύο Γάλλοι ακτιβιστές είναι μέλη της ζωοφιλικής οργάνωσης ΡΕΤΑ και θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για το σόου που προωθεί  την μη φυσιολογική εκτροφή.
    Εκπρόσωπος της οργάνωσης δήλωσε: ''Το σόου ψάχνει τον τέλειο σκύλο και βραβεύει τους φετιχιστές της καταγωγής. Δεν υπάρχει τίποτα φυσιολογικό στην εκτροφή σκύλων με τέλεια σωματικά χαρακτηριστικά  και η οργάνωση προτρέπει τους πάντες να μην ακολουθούν αυτό το παράδειγμα''.
    Και προσέθεσε: ''Το σόου κάνει κακό, επειδή στέλνει το μήνυμα πως οι καθαρόαιμοι σκύλοι είναι πιο ελκυστικοί από τους ημίαιμους, με αποτέλεσμα πολλοί να αγοράζουν ράτσες, ενώ χιλιάδες υγιείς και αξιαγάπητοι σκύλοι στα καταφύγια αναζητούν ένα σπίτι''.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΣΚΥΛΟ! Ακτιβιστές διαμαρτυρήθηκαν διακόπτοντας το σόου Crufts... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top