728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

    ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ! Επεισόδια ανάμεσα σε ζωόφιλους και αγωγιάτες

    Σήμερα 27/7/2018 ομάδα ακτιβιστών πήγε στη Σαντορίνη για να διαμαρτυρηθεί για την κακοποίηση των γαϊδουριών!
    Χωρίς καν να προλάβουν να αρχίσουν την ειρηνική διαμαρτυρίας με πλακάτ τους την έπεσαν οι αγωγιατες και τους πέταγαν τα πλακάτ στο γκρεμό, να τους χτυπάνε στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα και μάλιστα παρολίγον να τους ρίξουν και τους ίδιους στο γκρεμό!!!
    Με την επέμβαση της αστυνομίας σταμάτησαν οι φασαρίες που όμως το θέμα συνεχίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και 2 ακτιβιστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!!!
    Ο χρήστης Γιώργος Σαρτζετάκης κοινοποίησε μια δημοσίευση.


    Ο χρήστης Elisavet Chatzi είναι με το χρήστη Gianna Pappa και 8 ακόμη στην πόλη Thíra, Kikladhes, Greece.

    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ. 2 άτομα στο νοσοκομείο και άλλοι δυο ελαφρά τραυματισμένοι. Μας την έπεσαν όλοι οι αγωγιάτες πισώπλατα μας έριξαν κάτω και μας χτυπούσαν! Μας άρπαζαν τα κινητά τα πανό και τις τσάντες και τα πετούσαν απ το γκρεμό. Η Αρετή η 16χρονη κόρη μου έφαγε μπουνιά στο μάτι. Τους σταμάτησε η αστυνομία, αλλιώς θα μας είχανε σκοτώσει! Οι κοπέλες που είναι στο νοσοκομείο τη μία την έριξαν κάτω την έσερναν τη χτυπούσαν και πήγαν να την πετάξουν απ τον γκρεμό. Της άλλης της έβγαλαν τον ώμο!!! Εγώ έχω μώλωπες στα χέρια.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ! Επεισόδια ανάμεσα σε ζωόφιλους και αγωγιάτες Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top