728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

    ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ! Τα δύσκολα παιδικά χρόνια ενός άνδρα και η νέα ζωή του χάρη στον σκύλο του...

    3.5 εκατομμύρια γουάν ή 500.000 δολλάρια κοστίζει το σπίτι που κατασκεύασε για τον σκύλο του ονόματι Sylar ο Zhou Tianxiao.
    Βρίσκεται έξω από το Πεκίνο και έχει πισίνα και spa που συχνά επισκέπτονται οι τετράποδοι φίλοι του με τους ιδιοκτήτες τους.
    Η ζωή του Zhou δεν ήταν πάντα ρόδινη.
    Είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία. Οι γονείς του χώρισαν και τον άφησαν να μεγαλώσει με την γιαγιά του σε ένα μικρό σπίτι στο Πεκίνο. Παράτησε το σχολείο στα 15 και έκτοτε περνούσε τον χρόνο του παίζοντας παιχνίδια σε Ίντερνετ καφέ.
    Όλα άλλαξαν, όταν απέκτησε ένα κουτάβι.
    ''Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά'' δήλωσε σε συνέντευξή του στην Washington Post.
    Του έδωσε το όνομα Sylar από έναν χαρακτήρα της αγαπημένης του αμερικανικής σειράς Heroes.
    Πλέον περνούσε την ημέρα του παρακολουθώντας βίντεο με εκπαιδευτές σκύλων. Στην συνέχεια αναρτούσε τα δικά του στα οποία έδειχνε τι είχε μάθει στον σκύλο του.
    Ο Sylar έγινε διάσημος και απέκτησε 800.000 ακολούθους.
    Πριν  από 3 χρόνια, όταν ο Sylar έγινε 1 έτους, του πήρε και μια σκυλίτσα για να έχει παρέα. Τότε έκανε και κάτι άλλο, δημιούργησε ένα online μαγαζί που πωλούσε τροφή και προϊόντα για σκύλους.
    Μέχρι σήμερα έχει κερδίσει από τις πωλήσεις 2.5 εκατομμύρια γουάν ή αλλιώς 364.884 δολλάρια.
    Αποφάσισε, λοιπόν, πως ο Sylar του άξιζε μια καλύτερη ζωή και ένα μεγαλύτερο σπίτι. Έτσι το 2017 έχτισε αυτό το σπίτι για τον σκύλο που του άλλαξε την ζωή.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ! Τα δύσκολα παιδικά χρόνια ενός άνδρα και η νέα ζωή του χάρη στον σκύλο του... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top