728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

    100.000 δολλάρια για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ από το Facebook...

    Το Facebook σε συνεργασία με την ιστοσελίδα The Dodo και την εταιρεία παραγωγής 3 Ball Entertainment διοργανώνει τον διαγωνισμό για τον καλύτερο σκύλο του κόσμου και ο νικητής θα κερδίσει 100.000 δολλάρια.
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βίντεο, μέχρι 10, μέσα από την εφαρμογή Facebook Watch και για κάθε συμμετοχή το Facebook θα δωρίσει 1 δολλάριο σε ζωοφιλική οργάνωση.
    Οι χρήστες του Facebook και κριτές θα αποφασίσουν ποιος σκύλος είναι ο καλύτερος.
    ''Ξέρουμε ότι είναι πολύ δημοφιλή τα βίντεο με σκύλους στο Facebook και έτσι αποφασίσαμε σε συνεργασία με ειδικούς να παρουσιάσουμε όχι μόνο την αγάπη για τους σκύλους αλλά και να δείξουμε στους υπόλοιπους δημιουργούς την χρήση των εργαλείων μας'' δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook.
    Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος χρήστες από 35 χώρες όπως ΗΠΑ, Μεξικό, Καναδά, Ινδία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Αυστραλία, Κολομβία, Ινδονησία, Ολλανδία, Νότια Κορέα, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Χιλή, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Παναμά, Παραγουάη, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Βέλγιο, Τσεχία, Φινλανδία, Σιγκαπούρη, Εκουαδόρ, Φιλιππίνες, Ελβετία και ορισμένες επαρχίες της Αργεντινής.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: 100.000 δολλάρια για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ από το Facebook... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top