728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

    ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΛΑΝΘΙΜΟ! Φωτογράφιση της Έμμα Στόουν με 15 σκύλους...

    Ο Γιώργος Λάνθιμος αυτή τη φορά πίσω από την κάμερα δεν σκηνοθέτησε αλλά φωτογράφησε την Έμμα Στόουν μαζί με 15 σκύλους για λογαριασμό του νέου τεύχους του περιοδικού W.
    Η ιδέα ανήκει στον Έλληνα δημιουργό, ο οποίος αρχικά είχε σκεφτεί μια γυναίκα που αγαπάει τα λούτρινα ζώα.
    Μετά όμως από συζήτησή του με την ηθοποιό, η οποία παίζει στην ταινία του ''Ευνοούμενη'' και είναι υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου, ο Γιώργος Λάνθιμος αποφάσισε να αντικαταστήσει τα λούτρινα ζώα με 15 σκύλους, τους οποίους η Έμμα Στόουν λατρεύει.
    Η δημοσιογράφος του άρθρου που συνοδεύει την φωτογράφιση περιγράφει τον Έλληνα σκηνοθέτη ως ντροπαλό και συγκρατημένο, ενώ ο ίδιος εξήγησε το θέμα της φωτογράφισης ως εξής:«Τα ζώα είναι κομμάτι της ζωής μας, γι’ αυτό και τα συμπεριλαμβάνω στις ταινίες μου. Βρίσκω όμως τη σχέση μας μαζί τους αρκετά περίεργη.Υπάρχουν, για παράδειγμα, ζώα τα οποία επιτρέπεται να τρώμε και άλλα που δεν θα ονειρευόμασταν καν να φάμε. Όλες οι θεωρίες γύρω από τα ζώα μου φαίνονται συναρπαστικές. Και φυσικά όλοι αγαπάμε τους σκύλους. Τι σημαίνει όμως όταν μια γυναίκα έχει 15 σκυλιά, τα οποία φροντίζει και αγαπάει; Τι μας λέει αυτό για τη ζωή της;»


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΛΑΝΘΙΜΟ! Φωτογράφιση της Έμμα Στόουν με 15 σκύλους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top