728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

    Στην Θεσσαλονίκη για τους σκύλους βοηθούς...

    Η πρόεδρος του μεγαλύτερου οργανισμού σκύλων βοηθών παγκοσμίως 4 Paws For Ability η Κάρεν Σιρκ επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη όπου εδρεύει και ο μοναδικός πιστοποιημένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός σκύλων βοηθών ‘’NINA SERVICE DOGS’’, ο οποίος εκπαιδεύει και παρέχει σκύλους βοηθούς και σκύλους βοηθούς συνεδριών, σε παιδιά με ορατές και μη ορατές αναπηρίες, κατ' εξαίρεση σε ενήλικες με αναπηρίες και άτομα τρίτης ηλικίας με άνοια, σε όλη την Ελλάδα.
    Κατά την επίσκεψή της στο περίπτερο του οργανισμού “NINA SERVICE DOGS” στην 84η ΔΕΘ η Κάρεν Σιρκ μιλώντας στο TyposThes. gr ανέφερε ότι ο οργανισμός 4 Paws For Ability εκπαιδεύει και δίνει σε παιδιά με αναπηρία 150 σκύλους το χρόνο και είπε: «Για τους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά που έχουν την ανάγκη, ο σκύλος-βοηθός είναι πάρα πολύ σημαντικός. Μπορεί να είναι η διαφορά του να ζήσεις μία δυστυχισμένη ζωή ουσιαστικά εκτός κοινωνίας, με το να ζήσεις ως μέρος της κοινωνίας».
    Ο αμερικανικός οργανισμός 4 Paws For Ability ιδρύθηκε το 1998 και μέχρι σήμερα έχει παραδώσει 2500 σκύλους βοηθούς σε παιδιά με αναπηρίες και βετεράνους, ενώ στην Ελλάδα συνεργάζεται με τον  οργανισμό Nina Service Dogs στον οποίο έχει δωρίσει ήδη μέχρι και σήμερα δύο σκύλους βοηθούς.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Στην Θεσσαλονίκη για τους σκύλους βοηθούς... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top