728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

    Ποιος σκύλος ταιριάζει στο ζώδιο σου (μέρος α');

    Όλοι οι σκύλοι, όπως κι οι άνθρωποι, δεν είναι ίδιοι. Κάποιοι είναι περισσότερο ενεργητικοί από άλλους, ενώ είναι κι αυτοί που έχουν συγκεκριμένες ανάγκες. Έτσι, όλοι οι σκύλοι δεν ταιριάζουν με όλους τους ανθρώπους και η ισπανόφωνη ιστοσελίδα https://heraldodemexico.com.mx/ γράφει ποιος σκύλος ταιριάζει σε κάθε ζώδιο.


    Κριός
    Ο ιδανικός σκύλος για τον Κριό είναι ο ποιμενικός, οποιασδήποτε ράτσας. Θα είναι η ιδανική συντροφιά για τον Κριό, που έχει την τάση να καθοδηγεί τους άλλους. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο γερμανικός ποιμενικός που επιλέγεται συνήθως από την αστυνομία και ξέρει να υπακούει και να ακολουθεί.

    Ταύρος
    Ο ιδανικός σκύλος για τον Ταύρο είναι είναι μια καλά εκπαιδευμένη ράτσα όπως το μπιγκλ ή το κόκερ σπάνιελ που έχουν καλή ακοή και το μπλαντχάουντ που έχει καλή όσφρηση.
    Κατάλληλοι είναι οι σκύλοι που μπορούν να περιμένουν υπομονετικά, για να βγουν έξω.

    Δίδυμοι
    Αυτό το ζώδιο θέλει έναν σκύλο πολύ χαρούμενο.
    Μπορεί να διαλέξει ένα σκύλο με άσπρο-μαύρο χρώμα που συνδυάζει την αντίθεση και συμβολίζει την διπολικότητα των Διδύμων, κάποιες φορές μπορεί να είναι περισσότερο το άσπρο από το μαύρο, όπως στο Δαλματίας ή στο πόιντερ.
     Ο σκύλος Δαλματίας συμβολίζει την ευφυία, είναι ήσυχος, πιστός, ανεξάρτητος αλλά όχι τόσο ώστε να γίνει δύσκολος. Του αρέσουν οι βόλτες και ακολουθεί τον ιδιοκτήτη του, είναι υπάκουος, κάτι που αρέσει στους Διδύμους, να τους υπακούν

    Καρκίνος
    Στον Καρκίνο του αρέσει να έχει ένα σκύλο στο σπίτι, επειδή του αρέσει να έχει κάποιον να τον φροντίζει. Αν χρειαστεί να διαλέξει ράτσα, η ιδανική είναι το ιρλανδικό σέτερ. Το χαρακτηριστικό του Καρκίνου είναι η μακροζωία και αυτός ο σκύλος ζει 18 ως 20 χρόνια.

    Λέων
    Ο Λέων χρειάζεται έναν σκύλο δυνατό, καθώς η δύναμη είναι το χαρακτηριστικό του ζωδίου.
    Οι σκύλοι που προκαλούν φόβο στους άλλους είναι ιδανικοί για αυτό το ζώδιο, όχι επειδή είναι κακοί αλλά επειδή ξέρουν να κυριαρχούν, όπως ένα ντόπερμαν ή ροτβάιλερ ή μπουλντόγκ ή πίτμπουλ ή έναν Μεγάλο Δανό.

    Παρθένος
    Ο Παρθένος αγαπάει όλους τους σκύλους, αλλά θέλει κάποιον που να μην του δημιουργεί προβλήματα. Θέλει έναν σκύλο να μην τον ενοχλεί, καθώς είναι ανυπόμονος και τελειομανής και ο ιδανικός σκύλος θα ήταν το τσιουάουα. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ποιος σκύλος ταιριάζει στο ζώδιο σου (μέρος α'); Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top