728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

    Ποιος σκύλος ταιριάζει στο ζώδιο σου (μέρος β');

    Οι ιδανικοί σκύλοι, σύμφωνα με την ισπανόφωνη https://heraldodemexico.com.mx/, για τα ακόλουθα ζώδια, είναι οι εξής:


    Ζυγός
    Ο Ζυγός θα μπορούσε να έχει οποιονδήποτε σκύλο, εφόσον είναι κομψός και καλά εκπαιδευμένος. Ο Ζυγός χρειάζεται έναν σκύλο που μαθαίνει γρήγορα και ένας τέτοιος είναι το γκρέυχαουντ. Επίσης, είναι αδύνατος και όμορφος σκύλος και επομένως ανταποκρίνεται στην χαρακτηριστική κομψότητα του Ζυγού.

    Σκορπιός
    Ο ιδανικός σκύλος για τον Σκορπιό είναι το χάσκι Σιβηρίας, επειδή είναι αινιγματικό όπως κι ο Σκορπιός που έχει χαρακτηριστικά τρομακτικά αλλά και τρυφερά.

    Τοξότης
    Ο ιδανικός σκύλος για τον Τοξότη είναι ο σκύλος Βαϊμαράνερ. Είναι κομψός, όμορφος, τρέχει γρήγορα και είναι πάντα χαρούμενος, όπως ο Τοξότης. Είναι έξυπνος, επίμονος και διστακτικός, δηλαδή ίδια χαρακτηριστικά με τον Τοξότη. Αυτός ο σκύλος κρατάει απόσταση από τον ιδιοκτήτη του, είναι ήρεμος και παιχνιδιάρης, όπως κι ο Τοξότης.

    Αιγόκερως
    Ο ιδανικός σκύλος για τον Αιγόκερω είναι το γκόλντεν ριτρίβερ, επειδή είναι θετικό και επίμονο, όπως ο Αιγόκερως, που ξέρει να πετυχαίνει αυτό που θέλει. Και οι δύο είναι δυνατοί, έχουν σημαντική θέση στην οικογένεια και ξέρουν να φροντίζουν τους άλλους.

    Υδροχόος
    Ο ιδανικός σκύλος για τον Υδροχόο είναι το κανίς. Έχει το χαρακτηριστικό της υπερβολής, όπως κι ο Υδροχόος, αφού μπορεί να φορέσει διάφορα ρούχα και αξεσουάρ.
    Αυτός ο σκύλος μπορεί να είναι συνέχεια με τον ιδιοκτήτη του, ενώ ο Υδροχόος θέλει έναν σκύλο να μπορεί να εκφράζει τα συναισθήματά του, κάτι που δεν μπορεί να κάνει με τους ανθρώπους.

    Ιχθύς
    Ο ιδανικός σκύλος για τον Ιχθύ μπορεί να είναι ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι, αφού νοιάζεται πολύ για όσους έχουν εγκαταλειφθεί. Αν έπρεπε να διαλέξει έναν καθαρόαιμο σκύλο, θα διάλεγε τον σκύλο του Αγίου Βερνάρδου, ο οποίος είναι ήσυχος, τρυφερός και αντικοινωνικός και συμπάσχει, όπως ο Ιχθύς.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ποιος σκύλος ταιριάζει στο ζώδιο σου (μέρος β'); Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top