728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

    ΤΑ 5 ΜΙΚΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ! Πώς από παιδικό τραγούδι έγιναν βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι

    Όλα έμελλαν να αλλάξουν εκείνο το χειμωνιάτικο απόγευμα για τον Πουαρό, που ένιωθε πολύ γέρος κι έπληττε θανάσιμα. 
    Ο ερχομός της όμορφης Κάρλα Λεμαρσάν θα τον αναζωογονούσε και θα του έδινε και ένα σκοπό, αφού τον τελευταίο καιρό δεν τον απασχολούσε κανένα πρόβλημα. Η Κάρλα μόλις έχει μάθει για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο των γονιών της. Έτσι, ξεκίνησε μια αναζήτηση στο παρελθόν για την δίκη κατά την οποία η μητέρα της Κάρολαϊν Κρέιλ καταδικάστηκε για το φόνο του συζύγου της. 
     Ο Πουαρό θα δεχόταν αυτό το στοίχημα με τον εαυτό του και για χατίρι της Κάρλας, που πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητα της μητέρας της.
    Υπήρχαν ακόμη πέντε ύποπτοι και όσο το σκέφτεται ο Πουαρό τόσο επανέρχεται στο μυαλό του εκείνο το παιδικό τραγουδάκι με τα πέντε γουρουνάκια - το ένα πήγε στην αγορά, το άλλο στο σπίτι κλείστηκε καλά, και πάει λέγοντας. Κάποιο από τα πέντε γουρουνάκια, όμως, ίσως έκανε έναν φόνο και μένει ακόμη ατιμώρητο. Αν είναι έτσι, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσα αποδεικτικά στοιχεία κι αν έχουν καταστραφεί, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ θα το βρει, βάζοντας τη λογική του να δουλέψει.
    Η συναρπαστική ιστορία μυστηρίου και συνεχών ανατροπών της Αγκάθα Κρίστι έχει τίτλο ''Τα 5 μικρά γουρουνάκια'' καθώς σ' αυτό το παιδικό τραγούδι της Βικτωριανής εποχής βασίστηκε ο Πουαρό και οργάνωσε την σκέψη του για την έρευνά του. 
     

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΤΑ 5 ΜΙΚΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ! Πώς από παιδικό τραγούδι έγιναν βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top