728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

    Κοπή σκυλόπιτας και ημέρα υιοθεσίας

    Την Κυριακή 14/1 στις 3.30 το απόγευμα, θα κόψουμε όπως κάθε χρόνο τη σκυλόπιτα για τα ζώα μας, μια ειδικά φτιαγμένη για αυτά πίτα, με το φλουρί να αντιπροσωπεύει μια σούπερ νόστιμη κονσέρβα και με την ελπίδα για καλή τύχη την χρονιά που έρχεται.Και για να δώσουμε μια ευκαιρία η τύχη αυτή να έρθει όσο γίνεται πιο γρήγορα, από τις 11.00 το πρωί ως τις 5.00 το απόγευμα θα έχουμε ημέρα υιοθεσίας.
    Ελπίζουμε ότι κάποια από αυτά θα σταθούν τυχερά και θα βρουν τους ανθρώπους που θα θελήσουν να τους προσφέρουν τη θαλπωρή και την αγάπη μιας οικογένειας.
    Την ίδια μέρα θα ανοιχτούν και οι αγιοβασιλιάτικες σακούλες και μπότες που κρέμονται μπροστά από τα κλουβιά τους και που έχουν γεμίσει με τα δώρα των ξωτικών τους.
    Συγχρόνως στο χώρο μας θα υπάρχουν τα t-hirts και τα φούτερ του Συλλόγου, λαχνοί για την λαχειοφόρο μας που θα κληρώσει στην κανονική μας πίτα στις 26/1 και ένας μπουφές με λιχουδιές σπιτικές, καφέ, σοκολάτα και αναψυκτικά.
    Θα είναι μια μέρα γιορτής για τα πλάσματα που φιλοξενούμε, μια μέρα που προσδοκούμε να πάρουν χάδια και λιχουδιές και ελπίδα, μια μέρα που θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλους τους φίλους μας.
    Θα σας περιμένουμε με πολύ χαρά!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κοπή σκυλόπιτας και ημέρα υιοθεσίας Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top