728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

    Τόγκο: Όταν ο Γουίλεμ Νταφόε και ο ηρωικός σκύλος του έσωσαν μια ολόκληρη πόλη

    Τον χειμώνα του 1925 η παραθαλάσσια πόλη Νομ της Δυτικής Αλάσκας προσβάλλεται από μια θανατηφόρα επιδημία διφθερίτιδας, η οποία πλήττει κυρίως τα παιδιά. 
    Η μόνη θεραπεία βρίσκεται περισσότερα από 600 μίλια μακριά και η αερομεταφορά της είναι αδύνατη λόγω μιας σφοδρής χιονοθύελλας που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή. 
    Η πόλη σε απόγνωση στρέφεται στον καλύτερο εκπαιδευτή έλκηθρων σκύλων  Λέναρντ Σεπάλα για βοήθεια, μεταφέροντας έναν ορό.
    Ο Σεπάλα στρέφεται στον Τόγκο, ένα ατίθασο, μικρόσωμο και μεγάλο σε ηλικία σιβηρικό χάσκι 
     Απτόητοι από την τεράστια καταιγίδα που κατευθύνεται προς το μέρος τους και την πίεση της συζύγου του να μην πάει, ο Seppala και ο Togo ξεκινούν για το πιο θανατηφόρο ταξίδι, αντιμετωπίζοντας θυελλώδεις ανέμους, θερμοκρασίες 50 βαθμών κάτω του μηδενός και ελάχιστη έως καθόλου ορατότητα. 
    Η ταινία ''Τόγκο'' (Togo) σε σενάριο Τομ Φλυν και σκηνοθεσία Έρικσον Κόρε είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Τόγκο, που τιμάται ως ήρωας στην Αλάσκα. Κυκλοφόρησε το 2019 στη διαδικτυακή πλατφόρμα Disney+ με πρωταγωνιστή τον  Γουίλεμ Νταφόε. 


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Τόγκο: Όταν ο Γουίλεμ Νταφόε και ο ηρωικός σκύλος του έσωσαν μια ολόκληρη πόλη Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top