728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

    Πιτ Μπουλ καταδικάστηκε σε ευθανασία λόγω επίθεσης σε άλογο...

    Τον Αύγουστο του 2012 ο Τσάρλι, ένα Πιτ Μπουλ, έπαιζε με τον ιδιοκτήτη του σε ένα πάρκο στο Σαν  Φρανσίσκο, στην Αμερική. Τότε εμφανίστηκε στο πάρκο ένα άλογο που το ίππευε ένας αστυνομικός. Ο Τσάρλι τους πλησίασε και άρχισε να γαβγίζει. Στη συνέχεια, κυνήγησε το άλογο, το οποίο προηγουμένως είχε ρίξει κάτω τον αναβάτη του. Από εκείνη την στιγμή και μετά κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συνέβη.
    Το αποτέλεσμα ήταν ο Τσάρλι να...
     καταδικαστεί σε ευθανασία, καθώς κρίθηκε πως είναι πολύ πιθανό να επιτεθεί ξανά στο μέλλον. Επιπλέον, η ανικανότητα του ιδιοκτήτη του να τον ελέγξει ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας. Συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 100.000 υπογραφές για χάρη του Τσάρλι. Ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος  ισχυρίστηκε πως ο Τσάρλι δεν είχε εκπαιδευθεί να δαγκώνει, άσκησε έφεση. Παρ' όλα αυτά, ο Τσάρλι δεν θα αποφύγει την ευθανασία, που πρέπει να εκτελεστεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Στο παρελθόν, σκύλοι σε 6 ανάλογες περιπτώσεις είχαν απαλλαγεί των κατηγοριών.
    Στις φωτογραφίες φαίνονται τα τραύματα του αλόγου το οποίο έμεινε εκτός υπηρεσίας για 2 μήνες. Η περιποίηση του  στοίχισε περισσότερο από 1.200 δολάρια.




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πιτ Μπουλ καταδικάστηκε σε ευθανασία λόγω επίθεσης σε άλογο... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top