728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

    Η Bumble Bee με βιονικό ώμο...

    Η Bumble Bee είναι ένα κυνηγόσκυλο από το Σάφολκ στην Μεγάλη Βρετανία. Γεννήθηκε το 2011 με στρεβλοποδία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρύνει περισσότερο τις κινήσεις του ώμου της. Για αυτό, τον περασμένο Οκτώβριο υπέστη βιονική επέμβαση στον ώμο από ειδικό ο οποίος δημιούργησε καινούργια άρθρωση. Με τον όρο βιονική εννοούμε τον τομέα της επιστήμης που υποκαθιστά βιολογικές λειτουργίες με ηλεκτρονικά συστήματα.
    Ύστερα από την επέμβαση, ο σκύλος παρέμεινε για νοσηλεία για αρκετό διάστημα. Ακόμα και σήμερα, συνεχίζει να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή και να...
    ελέγχεται από μόνιτορ. Σύντομα πρέπει να γίνει και άλλη επέμβαση για την αποκατάσταση της στρεβλοποδίας. Χωρίς τις επανορθωτικές επεμβάσεις στον ώμο και στα πόδια , ο σκύλος βαθμιαία θα κατέληγε για ευθανασία.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδιοκτήτρια της Bumble Bee (φωτο) πάσχει από άνοια και μαθησιακές δυσκολίες. Ο σκύλος την έχει βοηθήσει σημαντικά στα προβλήματα της υγείας της, επομένως δεν θα άντεχε την απώλεια του, όπως δήλωσε η μητέρα της.
    Το κόστος για τις χειρουργικές επεμβάσεις ανέρχεται στις 10.000 βρετανικές λίρες. Μέχρι τώρα η οικογένεια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ήμισυ των χρημάτων. Η μητέρα της ιδιοκτήτριας ανέφερε πως αυτό το διάστημα είναι δύσκολο για την οικογένεια αλλά πιστεύει ότι θα βρεθούν άνθρωποι πρόθυμοι για να βοηθήσουν.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Bumble Bee με βιονικό ώμο... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top