728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

    Απίστευτο: Μια γάτα εκτελεί χρέη οδηγού σε τυφλό σκύλο!

    H ρήση «μαλώνουν σαν τον σκύλο με την γάτα» στην περίπτωση της Pwditat και του Terfelhave, μιας γάτας κι ενός σκύλου από τη Βρετανία,δεν ισχύει. Ο λόγος είναι απίστευτος!
    Στην περίπτωση των δύο κατοικίδιων, που τελικά έγιναν φίλοι αχώριστοι, σοβαρό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Terfelhave. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο συμπαθέστατος σκύλος διαπιστώθηκε πως πάσχει από καταρράκτη, με αποτέλεσμα, να μην...
    μπορεί καν να κινηθεί, και να περιορίζεται στη γωνιά του.
     Όλα άλλαξαν στην ζωή του όμως, όταν η ιδιοκτήτριά του, Τζούντι Γκόντφρι-Μπράουν, του έκανε δώρο την Pwditat, η οποία από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του άτυχου σκύλου. Με ποιο τρόπο; Κατά την βρετανική εφημερίδα, κάθε στιγμή εκτελεί χρέη οδηγού για τον Terfelhave, συνοδεύοντάς τον, στον κήπο του σπιτιού για να παίξουν, ή όπου αλλού αισθάνεται πως έχει ανάγκη να πάει. Και το θέαμα που προσφέρουν βέβαια τα δύο κατοικίδια, είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό! «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει ξανά, κάτι ανάλογο, άλλωστε είναι γνωστό πως οι σκύλοι και οι γάτες ποτέ δεν έχουν καλές σχέσεις» δήλωσε στην Daily Mail η ευτυχής ιδιοκτήτρια των δυο κατοικίδιων.
     Κι αν τα ανθρώπινα ζευγάρια τις νύχτες συνηθίζουν να γυρνάμε την πλάτη τους τις νύχτες, η Γκόντφρι-Μπράουν αποκάλυψε πως «οι δυο τους έχουν γίνει πια... αυτοκόλλητοι, και ακόμη και τα βράδια κοιμούνται σχεδόν σφιχταγκαλιασμένα»!

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Απίστευτο: Μια γάτα εκτελεί χρέη οδηγού σε τυφλό σκύλο! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top